Šta je novo?

Razni projekti

Fotografija120-1.jpg

Fotografija118-1.jpg

This is it :cool:

@Wuxa

Свака част за слике!!! Одушевљен сам колико труда си уложио!!!

Ova zgrada koju si slikao na vracaru, prolazi kroz ulicu M.G., gde si stavio odusevljenog smiley-a ima cak i zvezdice zlatne ispred ulaza i klavir u hodniku :) neverovatno, steta sto i to nisi slikao..inache ta zgrada je napravljena ima nekih 4-5godina a prelepa je u mirnoj i lepoj ulici. Bravo za slike Wuxa!
jos nesto. ova zadnja braon zgrada na cuburi pre slika D.B., cini mi se da znam tu zgradu, izgleda jos impresivnije uzivo..samo da potvrdim da nije mozda ta zgrada ona koja ima LAVA ispred ulaza? ako jeste, to si obavezno trebao slikati...:)

ivana-bg":2sdjtta1 je napisao(la):
Ova zgrada koju si slikao na vracaru, prolazi kroz ulicu M.G., gde si stavio odusevljenog smiley-a ima cak i zvezdice zlatne ispred ulaza i klavir u hodniku :) neverovatno, steta sto i to nisi slikao..inache ta zgrada je napravljena ima nekih 4-5godina a prelepa je u mirnoj i lepoj ulici. Bravo za slike Wuxa!
Cek, na koju tacno mislis? Iz Maksima Gorkog ili ova sto ima vestacko siblje?

Idemo dalje beobildovci, konacno Vozdovac! :lol:
Slike su malo sugi bugi :violina:

(V. Stepe)

2-2.jpg

Fotografija143-1.jpg

Fotografija147-1.jpg

Još jedna jarko obojena zgrada na dnu Višegradske ulice... Taj deo bloka je pravo šarenilo :violina:.

Objekat u izgradnji u Gavrila Principa (mislim da je neko već postavljao sliku).

Vrh