To je i moj predlog.Archangel":nb6i6o26 je napisao(la):ja sam više za thumbnailovima kao slikama jer me ubi kažiprst od skrolovanja, a i kad vidim koliko se učitava izgubim nerve i ugasim
Aha, ali trebali su da izaberu zutu za terase i sivu za ostali deo zgrade da bi se bas uklopilaUrbanista":1u7tqknd je napisao(la):Dopada mi se, uklopljena je u okruženje... :kk:
Ali tek da vidis kvalitet zgrade, tu mi je teretana. Znaci bukvalno.........Urbanista":1mqwu7fa je napisao(la):Pa dobro... Ne mora se bukvalno sve ponavljati ali ako je ispoštovao dve boje od tri – to je sasvim dovoljno. Ipak svaki arhitekta želi da bude originalan ali to što je uzeo u obzir okruženje je za svaku pohvalu!
Nesto poput Denkove Baste II, ili gresim.vucko":36szgeih je napisao(la):Nenade,sta ce praviti na prostoru precizne mehanike???Ima li nekih rendera ili bar planova parcela?
Moramo ovu napomenuti novogradnju u istom bloku,trotoar je uzak metar a mozda i manje,a tu se nalazi stanica trolejbusa,ne kapiram zasto nisu mogli makar metar da uvuku zgrade.Plasim da to ne urade i sa prvom iskrom ako je ista ekipa investitora u pitanju.Nenad":31saovdf je napisao(la):U principu je planiran veliki stanbeni komplex, sa nesto malo komercijalnog prostora. Ne postoje nikakvi renderi niti konkretni planovi za sada.
Cuti bre, ovo je odlicno od onoga sto postoji u Mirijevu, Karaburmi itd.Ambassador":do9b53fu je napisao(la):Bože dragi, bolje da nisam znao da su ovakve grozote izgrađene - manje bih se nervirao.