Šta je novo?

Razni projekti

Dobro došao, Wuxa!

Lepe slike ali čemu ovoliko odjednom?
Kako da sada komentarišemo?

Ja mislio sad da ubacim jos vise sa Zvezdare, neki drugi dan sa Vracara i Vozdovca. Pffff.... :rolleyes:

ja sam više za thumbnailovima kao slikama jer me ubi kažiprst od skrolovanja, a i kad vidim koliko se učitava izgubim nerve i ugasim :D

Vojislava Ilica (preko puta Vera)

1zbc6jc.jpg

zgrada je veoma kvalitetna.

Archangel":nb6i6o26 je napisao(la):
ja sam više za thumbnailovima kao slikama jer me ubi kažiprst od skrolovanja, a i kad vidim koliko se učitava izgubim nerve i ugasim :D
To je i moj predlog.

Urbanista":1u7tqknd je napisao(la):
Dopada mi se, uklopljena je u okruženje... :kk:
Aha, ali trebali su da izaberu zutu za terase i sivu za ostali deo zgrade da bi se bas uklopila

Pa dobro... Ne mora se bukvalno sve ponavljati ali ako je ispoštovao dve boje od tri – to je sasvim dovoljno. Ipak svaki arhitekta želi da bude originalan ali to što je uzeo u obzir okruženje je za svaku pohvalu!

Urbanista":1mqwu7fa je napisao(la):
Pa dobro... Ne mora se bukvalno sve ponavljati ali ako je ispoštovao dve boje od tri – to je sasvim dovoljno. Ipak svaki arhitekta želi da bude originalan ali to što je uzeo u obzir okruženje je za svaku pohvalu!
Ali tek da vidis kvalitet zgrade, tu mi je teretana. Znaci bukvalno.........
Ali su stanovi bili skupi, nesto malo preko 2000 jura.

U principu je to kraj koji ima veliki potencijal. Development na prostoru bivse Precizne mehanike ce biti prilicno veliki i promenice totalnu sliku Konjarnika. Lepo je sto se okolina vec sada dovodi u red.

Samo jos da poruse ono ruglo od nezavrsenih nelegalnih objekata uz Vojislava Ilica.

Nenade,sta ce praviti na prostoru precizne mehanike???Ima li nekih rendera ili bar planova parcela?

vucko":36szgeih je napisao(la):
Nenade,sta ce praviti na prostoru precizne mehanike???Ima li nekih rendera ili bar planova parcela?
Nesto poput Denkove Baste II, ili gresim.

U principu je planiran veliki stanbeni komplex, sa nesto malo komercijalnog prostora. Ne postoje nikakvi renderi niti konkretni planovi za sada.

Nenad":31saovdf je napisao(la):
U principu je planiran veliki stanbeni komplex, sa nesto malo komercijalnog prostora. Ne postoje nikakvi renderi niti konkretni planovi za sada.
Moramo ovu napomenuti novogradnju u istom bloku,trotoar je uzak metar a mozda i manje,a tu se nalazi stanica trolejbusa,ne kapiram zasto nisu mogli makar metar da uvuku zgrade.Plasim da to ne urade i sa prvom iskrom ako je ista ekipa investitora u pitanju.

291do4i.jpg

Bul. Kralja Aleksandra, ne znam koji deo tacno. Pffffffff..... :/

a336z4.jpg

Ambassador":do9b53fu je napisao(la):
Bože dragi, bolje da nisam znao da su ovakve grozote izgrađene - manje bih se nervirao.
Cuti bre, ovo je odlicno od onoga sto postoji u Mirijevu, Karaburmi itd.
Mada i nema losih zgrada sa ovih slika, ova zadnja crvena je vrh! :)

Vrh