Šta je novo?

Razni projekti

Visnjica

2hgbrys.jpg

Vracar

Dubljanksa 5

sgimmd.jpg

21jp407.jpg

Dubljanska 11

1zf64px.jpg

zl82v9.jpg

Dubljanska 4

uljev.jpg

2rmsheg.jpg

Macvanska 37

qrhug7.jpg

2irnfr4.jpg

http://termininvest.rs/

Wuxa":372fo7nr je napisao(la):
Zgrada u Višnjici je od drugog investitora "M invest", http://www.m-invest.rs/u_pripremi_slanacki_put_bb.html

Oni su dosta aktivni po izgradnji u ulicama oko Vojvode Stepe, a najviše Bilećkoj i mogu reći da za razliku od većine investitora imaju dosta pristojne zgrade (ima par komada koje su možda ispod proseka) koje stvarno odudaraju od palanačke gradnje po gradu. Još samo kad bi počeli nekako bolje da sakrivaju klime na objektima bilo bi super.

Ovo je meni jedna od omiljenih zgrada u kraju, nalazi se u Kapetana Zavišića, tačno na ćošku sa Bilećkom, kažem vam, tamo je svaka druga zgrada njihova.

1znor9v.jpg

ovo je još i loš ugao iz kog je fotkana, but you get the picture.

HaLyl":3a62omww je napisao(la):
Nije Bolji zivot, vec Srecni ljudi ;)
E pa ipak je bolji život!!! Izvinjavam se na off-u, nisam znao da će ovakva bura da se podigne.:lol:

Ma srecni ljudi, mogu da se kladim u sta oces :)))

I ja se izvinjavfam na offu, ali stvar je delikatna! :D

HaLyl":1uon9t8u je napisao(la):
Ma srecni ljudi, mogu da se kladim u sta oces :)))

I ja se izvinjavfam na offu, ali stvar je delikatna! :D
Bolji Život, Snežana Savić i Dragan Bjelogrlić u neostvarenoj romansi. Ma ludilo.....

Ne znam ni šta mi je ovo sve trebalo. Najgori treš ikada

Снежана Савић и Аљоша Вучковић у оствареној али прекинутој романси, Срећни људи...

E pa ako je tako onda sam potpuno prolupao, pospite me katranom i poškropite perjem i primite tisuću izvinjenja.

"Bolji život" sam gledao kao klinac, a "Srećni ljudi" ne znam ni šta su, ali Topolska 18 mi još para uši.

Danas slušam na vestima, opština, mislim Zvezdara, dala SPC-u nacionalizovano zemljište kod crkve sv. Marka - to je drugi deo bloka zgrade u kojoj je JAT-ova poslovnica, kao i dva stana u toj zgradi, i mislim te sve lokale dole. Popovi su najvaili da će izgraditi drugi deo bloka, po prvobitnim planovima (odnosno dobićemo identičnu zgradu i sa duruge strane), samo se bojim da ne bude kao što su i hram gradili po "prvobitnim" planovima.

Opstina Palula je u pitanju.Nemam nista protiv crkve,ali nikome ne vracaju imovinu vec samo SPC :violina:

Ali pogledajte kako je genijalac koji je radio model stavio auto pola na kolovoz, pola na trotoar:

sgimmd.jpg

@ambassador: Ček, oni će izgraditi identičnu zgradu ovoj gde je JAT? Nisam skontao baš najbolje :) i na kojoj to parceli?

Imovina je vracena SPC zato sto Srbija za sada ima zakon o parcijalnoj restituciji, tj. zakon o povratku imovine verskim zajednicima. U principu je to OK, ako se vec zalazemo za denacionalizaciju, ali ne znam zasto su verske zajednice imale prednost u odnosu na ostale gradjane!?

Ovako ce Crkva svetog Marka (u konkretnom slucaju) imati 12 miliona dinara profita svake godine od rentanja lokala na Bulevaru. Kontam da im se isplati da izgrade i zgradu sa druge strane (@praguc - blok bi trebalo da se zatvori ka Crkvi svetog Marka, tako da taj prostor ima oblik nekog smislenog trga).

Izgleda da Crkva i nije bas imuna na kapitalizam :D

Pa pošto je crkva starija od kapitalizma, ja bih rekao da nije baš imuna na lihvarstvo. :D

Ja se samo nadam da će onda već jednom završiti te nesretne freske u crkvi.

Jutros sam bas prosao pored crkve sv. Marka...i shvatio da njoj treba doooobrooo ciscenje fasade. Voleo bih da crkva to sama izfinansira ako vec budu imali na raspolaganju te lokale i stanove.

Ma gde bre sama da finansira?! Oni nisu ikonopisali zidove, a kamoli da čiste fasadu...
Treba joj čišćenje ali ne vidim da je stvar alarmantna, sreća ove crkve što je udaljena koliko-toliko od bulevara i ostalog saobraćaja...

Crkvi cu vracena 2 stana od valjda 20 jer su ovi otkupljeni a nisu smjeli biti i svi lokali u prizemlju.identicna zgrada ce se graditi odmah iza postojece i na nju ce se naslanjati.Inace zgrada je podignuta za vrijeme rata mislim 1942 a crkva sv Marka je zavrsena 1940 ali nisu uradjene freske upravo zbog rata a kasnije zbog komunista ,inace na platou je jedno vrijeme bila autobuska .

Vrh