loyola":pncyv9zd je napisao(la):
milos.tro":25ombi8k je napisao(la):Adaptacija zgrade "Aeroinženjeringa" koštaće 345 miliona dinara - Prvi osnovni sud u Beogradu od septembra u novim prostorijama
Petak, 04. 04. 2014.|11:32 | Izvor: eKapija/Blic
http://www.ekapija.com/website/sr/page/ ... ostorijama (ceo tekst)
Homer Jay":1nau0cag je napisao(la):Nije mi jasno cemu potreba za ovolikim bilbordom, ako ce vec Zadruga biti centar za promociju projekta, potpuno otvoren za javnost.
Pada mi na pamet da je mozda rec o instalaciji koja ce biti tu privremeno samo zbog ceremonije otvaranja Zadruge i zvanicnog pocetka rada preduzeca "Belgrade waterfront".
Verovatno cemo narednih dana saznati scenario.
Homer Jay":1cei3ctz je napisao(la):Nije mi jasno cemu potreba za ovolikim bilbordom, ako ce vec Zadruga biti centar za promociju projekta, potpuno otvoren za javnost.
Pada mi na pamet da je mozda rec o instalaciji koja ce biti tu privremeno samo zbog ceremonije otvaranja Zadruge i zvanicnog pocetka rada preduzeca "Belgrade waterfront".
Verovatno cemo narednih dana saznati scenario.
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk 2
drum1":1q284vsa je napisao(la):Реконструкција кошта 3 милиона евра? Да ли је могуће!? Шта ли се мења, када кошта 350е по м2?
mekbejn":2s0yof05 je napisao(la):drum1":2s0yof05 je napisao(la):Реконструкција кошта 3 милиона евра? Да ли је могуће!? Шта ли се мења, када кошта 350е по м2?
Sveee
Šalu na stranu, bukvalno sve. Ogolili su je do betona i sve novo ide. Ne znam da li je moralo tako, samo konstatujem.
(verovatno i IMT faktor)