Šta je novo?

Razne gradske vesti, Topic II

@ink

• Sviđa mi se
Reagovanja: ink
Ne znam adekvatnu temu samo da kažem da je zastoj na izlazu na Auto - komandi ka Voždovcu zbog udesa...

Treba da imamo neku temu za aktuelna dešavanja ako je nemamo, gde su gužve, zastoji u tom trenutku i sl.
20241023_171044.jpg

Ne znam adekvatnu temu samo da kažem da je zastoj na izlazu na Auto - komandi ka Voždovcu zbog udesa...

Treba da imamo neku temu za aktuelna dešavanja ako je nemamo, gde su gužve, zastoji u tom trenutku i sl.Pogledajte prilog 216787
Овакви лаки судари могу брзо да се реше и отклоне застоји у саобраћају, попуњавањем европског обрасца/извештаја о саобраћајној незгоди, који сви власници имају у колима и који га увек добију при регистрацији и осигурању возила. Али, нажалост већина возача ....да не причам/куцкам даље.

Иначе @Ноки овај твој пост може слободно да иде у подтему о безбедности саобраћаја, а то види са @Игором да пребаци у ту подтему.

Prilozi

• Evropski izvestaj o saobracajnoj nezgodi.pdf
    753,6 KB · Pregleda: 17
Naravno to znam... al imaj u vidu da je špic, na tom potezu inače gužva a sad kad se zaređaju autobusi jedan iza drugog dovoljno i pola sata da potraje da se oni saberu šta, kako... treba neka tema da se obaveste ljudi koji deo grada da u tom trenutku izbegnu. Neka tema kao brzi trenutni info.

Vrh