Crkla prva led sijalica, mislim čak je i red bio da neka ode...Zamrla tema, ali evo da odgovorim samom sebi na ovaj post - dakle od aprila 2021. i dalje mi nije crkla nijedna LED sijalica u stanu (sve ugrađene 2017 u decembru mesecu). Tako da ko misli da se ne isplate, grdno greši.
лед панели дуже трају од лед сијалица (отприлике дупло) али им је мана та нестандардностCrkla prva led sijalica, mislim čak je i red bio da neka ode...
U pitanju je ovaj led panel u plafonjeri, kupio sam istu, mada relativno deru sada, ali nema slične zamene.
LED MODUL ZA SVETILJKE D220MM 18W 4000K 12V | ELMARK
LED MODUL ZA SVETILJKE D220MM 18W 4000K 12V brend ELMARK sa 3+0 garancijom. Proverite i ostale proizvode iz kategorije LED Sijalice.rs.elmarkstore.eu
Nije odgovor na pitanje koju stonu lampu odabrati, ali na ALI/temu ima već cela plejada led svetiljki koje se kače na knjigu, a pune na USB utičnici (imaju baterije) koje mogu da se koriste u mraku. Sad da li su rešenje za dugačko čitanje nisam sigura, ali sam deci često koristio za uspavljaivljanje i radi posao (jdino kako okrećeš strane moraš da pomeraš).Tako je. Не може да буде само за читање кад је апсолутни мрак. Осветлиће више.
Али, да има димер, могло би да се регулише да мање све сија укруг. Или да се изабере угао не већи од 15 степени.
Иначе је светиљка сасвим нормална, али док супруг држи маску на лицу ти читаш...
За максимални мрак постоје специјални прибори
Pogledajte prilog 223521