tragac
Expert
Možda neko smatra da na ovom forumu nije mesto da se o ovome raspravlja, ali posle dva teška zločina načinjena ispred Centra za socijalni rad u NBG i danas Rakovici, posle ubistva čoveka automobilom od strane pijanog vozača u Prokuplju zbog koga niko nije uhapšen već mesec dana, i zbog otpora koga narodnoj miliciji pružaju tri kriminalca u Kragujevcu već skoro 24 sata bez uspeha, osećam se ugroženo. Posebno što se ovaj težak masakr idiota psihopate desio na samo 2km od moje kuće. Ovo je najveći zločin u mojoj opštini, računajući ratne i mirne periode. A napadača je savladala KOMUNALNA policija, iako u opštini često viđam prave policajce i pripadnike FTO (stanica policije je podaleko, na Vidikovcu).
Da li su naše pravosuđe i policija u štrajku ili im nešto drugo vezuje ruke? Da li su centri za socijalni rad u ovom obliku uopšte ikome potrebni? Da li se osećate ugroženima? JA imam utisak da su razojnici, kriminalci i huligani potpuno preuzeli grad, što i ne čudi jer je i Predsednik Republike iz istog miljea.
Da li su naše pravosuđe i policija u štrajku ili im nešto drugo vezuje ruke? Da li su centri za socijalni rad u ovom obliku uopšte ikome potrebni? Da li se osećate ugroženima? JA imam utisak da su razojnici, kriminalci i huligani potpuno preuzeli grad, što i ne čudi jer je i Predsednik Republike iz istog miljea.