Poštovana
@Tatjana S ,
Najpre mi je bilo izuzetno drago da ste završili sa zamenom prozora i da je Vašim mukama sa unutrašnjom kutijom roletne kraj, ali žao mi je što u kasnijim postovima primećujem da ipak niste zadovoljni.
Na ovom forumu sam objavila ko je nama radio i kakvo je naše iskustvo bilo sa njima (koga interesuje neka potraži), ono što je
@deka u akciji, između ostalog, bio u pravu je da odbija da objavi ime onoga koga bi pohvalio, sa razlogom: ja sam se još tada ogradila, ali dobila sam nedavno info o veoma lošem skorašnjem iskustvu ljudi sa firmom koja je nama radila. Oni su im bukvalno razvalili zid na kom je trebalo da se ugrade prozori jer se jedan od majstora popeo na radijator i izvalio ga iz zida i time odvalio ceo parapet; moj šok je još veći što su svi iz firme "kolektivno otišli na godišnji odmor" i niko im se nije javio ni došao da reši problem koji su njihovi majstori napravili! Pur penom su ceo izvaljeni zid "izlepili sa delom" sa kog je odlomljen i na to nakačili prozore ali problem cevi i radijatora nisu rešili, tj. ostavili su tako izvaljeno. Naravno da nisu isplatili u celosti ali se postavlja pitanje da li će trošak popravke svega toga biti ekvivalentan preostalom iznosu koji su trebali da plate. Tako da nema pravila: ne znam da li je i stvar sreće ali svakako da čovek ne može da računa da li će se neka firma
iskvariti ili ne.