Ko to može da ti kaže? Da li je Minel fušeraj, nemam nikakve informacije?
Obzirom da treba da izgrade i prodaju i II fazu, ne bi im išlo u prilog da se loše priča o I fazi. Ko zna.
Kada sam se ja raspitivao izmedju new minela i pupinove palate meni su rekli da ce palata imati jacu materijalizaciju i cenu, e sada sta tacno pod tim smatraju nisam ulazio previse u detalje jer je cena bila prevelika za projekat koji nije imao ni gradjevinsku dozvolu u tom trenutku.Od ovo malo informacija sto postoji na sajtu, ne vidim da je nesto konkretno drugacije (bolje) od New Minela. Mozda neko ima konkretniju materijalizaciju.
Opet, mi smo rezervisali stan u Fazi 2 New Minela i pored informacija sa foruma, nakon jako, jako detaljnog raspitivanja na sve strane na koje smo mogli, sto o prvoj, sto o drugoj fazi. Naravno, vrlo je moguce da smo pogresili, ali me bas interesuje @BillHicks da li mozes da podelis ta iskustva poznanika i kolega?
Opet, mi smo rezervisali stan u Fazi 2 New Minela i pored informacija sa foruma, nakon jako, jako detaljnog raspitivanja na sve strane na koje smo mogli, sto o prvoj, sto o drugoj fazi. Naravno, vrlo je moguce da smo pogresili, ali me bas interesuje @BillHicks da li mozes da podelis ta iskustva poznanika i kolega?
Znači isfušerisali su parking za goste i prodavnicu????ovi su se zalili najvise na zvucnu izolaciju (da nesto mnogo odzvanja), neku prodavnicu, i sto nema gde da se parkiraju gosti da im dodju.
na forumu je pisano dosta opsirnije btw
Znači isfušerisali su parking za goste i prodavnicu????
Zabrinuh se kada sam pročitao da je fušerisano, a sada me baš nasmeja.
Što se zvučne izolacije tiče valjda postoje neki standardi koji se moraju poštovati.