Ko to može da ti kaže? Da li je Minel fušeraj, nemam nikakve informacije?
Obzirom da treba da izgrade i prodaju i II fazu, ne bi im išlo u prilog da se loše priča o I fazi. Ko zna.
Kada sam se ja raspitivao izmedju new minela i pupinove palate meni su rekli da ce palata imati jacu materijalizaciju i cenu, e sada sta tacno pod tim smatraju nisam ulazio previse u detalje jer je cena bila prevelika za projekat koji nije imao ni gradjevinsku dozvolu u tom trenutku.Od ovo malo informacija sto postoji na sajtu, ne vidim da je nesto konkretno drugacije (bolje) od New Minela. Mozda neko ima konkretniju materijalizaciju.
Opet, mi smo rezervisali stan u Fazi 2 New Minela i pored informacija sa foruma, nakon jako, jako detaljnog raspitivanja na sve strane na koje smo mogli, sto o prvoj, sto o drugoj fazi. Naravno, vrlo je moguce da smo pogresili, ali me bas interesuje @BillHicks da li mozes da podelis ta iskustva poznanika i kolega?
Opet, mi smo rezervisali stan u Fazi 2 New Minela i pored informacija sa foruma, nakon jako, jako detaljnog raspitivanja na sve strane na koje smo mogli, sto o prvoj, sto o drugoj fazi. Naravno, vrlo je moguce da smo pogresili, ali me bas interesuje @BillHicks da li mozes da podelis ta iskustva poznanika i kolega?
Znači isfušerisali su parking za goste i prodavnicu????ovi su se zalili najvise na zvucnu izolaciju (da nesto mnogo odzvanja), neku prodavnicu, i sto nema gde da se parkiraju gosti da im dodju.
na forumu je pisano dosta opsirnije btw
Znači isfušerisali su parking za goste i prodavnicu????
Zabrinuh se kada sam pročitao da je fušerisano, a sada me baš nasmeja.
Što se zvučne izolacije tiče valjda postoje neki standardi koji se moraju poštovati.
Sam Fonoblok daje ~55db što je više od zakonskog minimuma od 52db. Ukoliko rade dodatnu oblogu od gipsa, onda se izolacija zanačajno poboljšava.Sto se tice New Minela faza 2 i "materijalizacije" za pregradne zidove koristi se ytong fono blokovi 25cm + gips ploce sto bi trebalo da bude nekih 55~58db. Svakako stoji ovo sto kaze SerbBG da li ce radovi biti kvalitetno izvedeni. Nisam siguran da li je takva materijalizacija i na ostalim projektima u okolini tj da li se sa zvucnom izolacijom prelazi ovaj prag od 58dB.
Svakako za radove ostaje da se vidi da li ce biti ona stara srpska "sto je brzo to je kuso"...