Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

creme-nadlle":3ju6wn7r je napisao(la):
Od maja do danas, ovo se nije ni moralo slikati.
Jasno je da je konstrukcija Ušća jednostavnija i da ide stub na stub, pa ide sprat nedeljno, ali ovi su ga razvukli ...
Za devet nedelja - jedan ipo sprat.
Ili im je nestalo para, ne prodaju se stanovi u pretplati, ili ne znaju ... ili štagod... ovo je najsporije gradilište posle BW Kule .
Inače to kako je kod nas:
Usporili su radove, verovatno im se nije pojavilo dovoljno kupaca...
To je na žalost, realnost i istina kod nas, ja cenim da se u radove kreće sa 30%, ako I toliko.
Čuo sam i da Savada3 "kuburi" sa odzivom kupaca...

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Ja rekoh da ljudi nece da zive u soliteru kakvo god ime na engleskom da mu nadenu i napravih poredjenje sa Geneks kulom,ovde me napadose da nemaju nista zajednicko,ok na vise spratove ove kule se stize verovatno teleportom

Već je prodata trećina stanova u kuli, a grubi radovi će biti završeni za 18 meseci.. pouzdan izvor sa gradilišta..

ne znam kolika je trecina od ukupnog broja stanova ali ako je tako onda svaka cast. Nekako uvek bude evo samo sto nije prodato sve...

To znači, otprilike, da je svaki treći stan prodat :D

Možda se to na slikama ne vidi, ali na terenu se radi svakog dana. Beton se naliva i u 22h, 23h... Mislim da ne rade jedino nedeljom, ali tako je oduvek bilo na gradilištu Westa 65.

Imajući u vidu da su sa nadzemnim radovima počeli, ako se ne varam, u martu, i da su za ova četiri meseca dostigli visinu okolnih stambenih lamela, mislim da se ne može reći da toliko sporo napreduju.

Homer Jay":3zuppm7f je napisao(la):
Možda se to na slikama ne vidi, ali na terenu se radi svakog dana. Beton se naliva i u 22h, 23h... Mislim da ne rade jedino nedeljom, ali tako je oduvek bilo na gradilištu Westa 65.

Imajući u vidu da su sa nadzemnim radovima počeli, ako se ne varam, u martu, i da su za ova četiri meseca dostigli visinu okolnih stambenih lamela, mislim da se ne može reći da toliko sporo napreduju.
Ovo je verovatno istina, više puta sam u toku noći oko 22.30 video kamione kako dovoze beton...

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk

Монтажа новог крана (плаве боје) на кули у насељу "запад 65". Сликано са аутобуског стајалишта (#1090) у Булевару Милутина Миланковића.
Слике су од 21.јула 2019.

Pogledajte prilog 1

Гаго, биће да је то пумпа за бетон, тако значајно убрзавају бетонирање, а кран им онда служи за премештање оплате и арматуре.. :sesir:

To plavo u pozadini je pumpa za beton.
Po armaturi i nosivim stupovima se vidi da se gradi grdosija.

Да, @Велики Врачар и @Рој, јесте пумпа за бетон, са оне удаљености са које сам сликао тако се чинило као да је неки "монтажни" кран :D Извињавам се за дезинформацију :(

Ево и слика од јуче-22.јул 2019., где се пумпа за бетон, много боље види. А "небо на земљи" напредује.

Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Pojavili smo se na mapi oblakodera u izgradnji ili izgradjenih (viših od 150 metara) na društvenoj mreži Redit. Mi i Bugari (grade oblakoder od 202 metra), lideri, hahaha

Nažalost, bez Kosova i Metohije, ne znam ko je autor mape, ali interesantno je videti druge zemlje.

Pod hitno Karić da se dogovori sa Niš i Novi Sad još po tri da podiže i da aktivira ono u Jagodinu , ali da digne još 40 metara na prvobitno predviđeno.
Nemojmo da se brukamo.

Radi se 6. sprat, ne znam kako moze da se zakljuci da im sporo ide.

IMG-20190723-131446.jpg

Ideja je bila da se ponudi urbanizam centra grada na prostoru novog beograda, da se ljudi osecaju kao u centru.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=641551#p641551:1tu341cs je napisao(la):
Posmatrac » 23 Jul 2019 10:13 am[/url]":1tu341cs]Pojavili smo se na mapi oblakodera u izgradnji ili izgradjenih (viših od 150 metara) na društvenoj mreži Redit. Mi i Bugari (grade oblakoder od 202 metra), lideri, hahaha

Nažalost, bez Kosova i Metohije, ne znam ko je autor mape, ali interesantno je videti druge zemlje.
file.php

Bijemo i spance i italijane i svajcarce, napokon neka mapa evrope gde Srbija nije na poslednjim mestima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=641551#p641551:8o7ywis2 je napisao(la):
Posmatrac » Уто Јул 23, 2019 12:13 pm[/url]":8o7ywis2]

Ја не видим шта је ту проблем

slike.php

Odustalo se od kule u Prištini od 165 m. Promenili su koncept sada se grade dve niže.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=644895#p644895:20zrpkcc je napisao(la):
Pasarela » Pet Avg 02, 2019 7:11 pm[/url]":20zrpkcc]https://www.youtube.com/watch?v=zVWannX3isU

Super stvar, ali meni baš nema smisla na stambenoj zgradi (isto kao i lajt šou na BW Residences, od kog će svi u Visti da imaju insomniju). Ovo može na poslovne zgrade koje su noću prazne, ali kad pomislim da neko treba da spava pored ovoga... Mada, za razliku od Beograda na vodi ovde nema okolnih solitera, a i deluje mnogo pitomije nego ono na Residences. Ako ne se vidi iz stanova kule onda okej I guess

Vrh