Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

- kula je stambena
- ulica Tadije Stodermajera ce biti normalna, profila 2 + 2 ili 3 + 3 (zaboravih)
- bice povezana sa trznim centrom toplom vezom
- privatni kapital na privatnom placu + kupci koji to zele = sta bilo ko od nas ima da se sablaznjava nad tim

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=633573#p633573:1gzu1x1r je napisao(la):
Nisko » Uto Jun 25, 2019 8:24 pm[/url]":1gzu1x1r]
sjcam":1gzu1x1r je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=633304#p633304 je napisao(la):
kruuki » Pon Jun 24, 2019 10:10 pm[/url]":1gzu1x1r]Ako ovako bude,ovo ce biti extra!!!

Foto: "eKapija"

Послато са SM-G973F помоћу Тапатока

Baš im se uklapa ovolika kula uz ove mikro zbijene zgrade okolo... Izgleda futuristički ili kao nekakav Mordor. "Niđe veze", ajde da naprodajemo stanove, pa ćemo da ubacimo i jednu "poslovnu kulu"... Zar ne treba ovakva "kula" da bude na nekoj lokaciji predviđenoj za to, a ne usred nekakvog mini stambenog bloka. Znam da je tako zamišljeno od početka, ali ovo je krpačina i mimo bilo kakvog smislenog plana. Trebalo bi dodati i jedan shopping mall i to je popularno. Da imamo sve u jednom.

Nekakav hibrid-monstrum, ustvari - izvinite to je multifunkcionalni kompleks čiji stanari šetaju ljubimce i decu po parkingu Airport City-ja, a budući zaposleni u "kuli" će se mimoilaziti kroz 1.5 slobodnu traku dvosmerne ulice u okolnim divlji-parking-saobraćajnicama...
Pa shoping mall je ubacen :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pazi kada ima i tržni centar ne renderu LOL Mislio sam da je to neka od onih (beše Zepter) zgrada iza...

Mall se uveliko gradi. Podzemne garaze su vec zavrsene

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Још горе ако је стамбени,и ко жели да живи у толиком солитеру,мислим схватам да неко жели да станује у ,,пентхаусу" то је чак и разумљиво али ово... Пратим нпр. цене станова у Генекс кули,јесте старија градња али цене станова су заиста ниске за тај део Нбг-а,значи неће људи у солитер,и немој неко да каже да не функционише лифт и сл. све функционише знам јер ми неки познаници ту живе.

Ako su dve zgrade slicne visine (a ovde i nisu bas toliko) to ne mora da znaci da se mogu porediti. Geneks ima veze sa ovom kulom, kao sto zgrade u bloku 37 imaju veze sa ostatkom West-a i sl. - nikakve.

Soliteri u bloku 28, Mercedes zgrade i Geneks imaju nisku cenu sa razlogom, a to je decenijsko neodrzavanje zgradurina sa toliko stanova gde niko ne moze da se dogovori ni oko cega i gde je probijanje nosecih zidova "normalna stvar".

Ma jasno,west je unikatni futuristički kondominijum za miran udoban porodičan život,sve sam naučio

Ali te propagandne poštapalice iz naručenih tekstova na portalima tipa ,,decenijsko neodržavanje" kao da su starije zgrade neke štale samo su novi kompleksi tamo gde bi trebalo da se živi,po visokoj ceni razume se.I nikako da se pravi poređenje,jer se u kulu west stiže teleportom,nikako liftom i nema nikakve veze sa geneksom ili bilo kojim soliterom.

I u vezi rušenja nosećih zidova,nekoliko ljudi u mojoj zgradi je rušilo noseće zidove i niko nije mogao da ih spreči,isto tako u npr. west-u da neko hoće da ruši noseći zid u svom stanu kako će bilo ko da ga spreči,nikako,samo je pitanje u novim zgradama da li uopšte postoje noseći zidovi ili samo stubovi.

Sam pitas, sam odgovaras :)

Apsolutno ne mislim da je ova lokacija idealno mesto za zivot, ali isto tako mislim da je smesno porediti je sa Geneksom - nigde veze, kao sto pokusah da objasnim gore.

I za kraj, sam pokusaj sebi da odgovoris: koja je verovatnoca da bi neko u skupoj, "fensi" novogradnji uzeo da probija nosece zidove / stubove? Valjda se slazes bar da je znatno manja?

Ma da jasno mi je bilo da nemaju apsolutno nikakve veze geneks kula i west kula,jer vest kula ne postoji :D zato se slažem da nemaju nikakve veze,sa naglaskom na ovu reč nikakve jer je to bilo celo objašnjenje.

haha,koja je verovatnoća,ni moja zgrada nije mnogo stara 15-ak god. pa su rušili noseće zidove jer im tako dunulo,i to naravno nije radila nikakva sirotinja već ljudi koji imaju novca,čije firme vrede dosta miliona evra itd.Tako da generalno onima što kupuju stanove u blokovima od 2500 evra svašta pada na pamet.

A ja sam samo rekao na početku da ljudi neće da žive u soliterima na Nbg,ajde bar da su na keju u Zemunu,to hoće jedino ako gleda ka Dunavu, ali ovamo neće kakav god mu nadimak na engleskom nadenuli,zato su i cene dosta manje što je viši sprat u odnosu na niže zgrade okolo gde god da se pogleda.

Ama bas sve si omasio, tj. bar u delovima pisanija koji su iole smisleni. Bolje se vrati komentarisanju asada na blic vestima, tu ti je publika.

E neka si mi rekao,kao i onda za ,,ko zna kakve jos poreze" :D argumentovanost ti je jaca strana,samo nikada nisam razmisljao o pisanju na forumu kao nekom ,,obracanju publici" eto svasta se nauci od b....a

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=633590#p633590:6z5d6pcm je napisao(la):
ccc » 25 Јун 2019 09:52 pm[/url]":6z5d6pcm]
- ulica Tadije Stodermajera ce biti normalna, profila 2 + 2 ili 3 + 3 (zaboravih)
Не @ццц, улица ће бити профила 1+1, пошто ће то бити блоковска улица.
Погледај моју задњу фоторепортажу од маја месеца о улици Тадије Сондермајера, а ту су и два цртежа те саобраћајнице, дела који треба тек да се г/ради. viewtopic.php?f=20&t=323&start=1125#p624649

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=633966#p633966:3gzvwxd3 je napisao(la):
Гага » Čet Jun 27, 2019 3:37 am[/url]":3gzvwxd3]
Не @ццц, улица ће бити профила 1+1, пошто ће то бити блоковска улица.
Погледај моју задњу фоторепортажу од маја месеца о улици Тадије Сондермајера, а ту су и два цртежа те саобраћајнице, дела који треба тек да се г/ради. viewtopic.php?f=20&t=323&start=1125#p624649

Pravo da ti kazem bio sam ubeđen da sam upravo kod tebe pročitao da će ulica biti poštena (i jesam, na temi o Tošinom bunaru), ali to sam nekako odmah prezupčio da će biti barem 2 + 2 (jer to meni znači poštenog profila) :D

Znači ulica će biti zapravo već onakva kakva jeste? To je baš bzv...

Улица ће бити поштено одрађена кад се буде градила, а нажалост ето већ годину и нешто се касни са добијањем дозволе. У проблему је више ствари са овом локацијом, а извођач се нада да ће до краја године почети са радом на истој. Улица ће бити и са паркинзима, тротоарима, а биће ту и зелених површина.
Иначе блоковске улице се не граде са 2+2, само 1+1.

Koliko sam razumeo, do sada je isla sporije gradnja zbog bazena i prostorija koje su do 3sprata komplikovanije nesto za gradnju, da od 4sprata krecu tipski stanovi i da je plan da sada idu 3sprata mesecno, vidicemo da li je pouzdana informacija.
Trzni centar bi trebao da bude gotov na jesen ili zimu 2020god.

Da li ce do tada biti izgradjen veci deo ovih novogradnji u Bloku 65 ne znam, od toga ce najvise zavisiti kvalitet zivota u prvim godinama zivota u kuli West.

Bice zanimljivo porediti izgradnju BW Kule i West Kule obzirom da su slicnih visina, za sada je u solidnoj prednosti kula iz ove teme.

колико ће бити квадрат у кули јел има неко појма ?

Ako pitas za kulu West, cene su sada od 3000eur normalnije visine do 3500eur mislim oni visi spratovi 30+, svakako mozes pozvati telefonom da se raspitas.

Слике 29. јун 2019.
Ето @Милош.тро и ја се мимоишли у сликању за неких сат времена, а можда и мање :wink:

Пошто многи питају када ће ова кула бити завршена, ево и званичне грађевинске табле, где се види датум завршетка. Значи могу и да се одбројавају дани :D , пошто ето од данашњег датума (30.06.2019.) има тачно две године до завршетка - 30.06.2021. Кликни за увећање слике.

Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4

Ја овај лифт назвах "Геџа" :D (Geda), може и "Шумадинац", лакше се изговара :wink: .

Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Zašto, o zašto kula nije spojena sa blokom iza nje, nego ima ovaj očajni kalkanski zid koji ničemu ne služi...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=635030#p635030:r8oqd9ip je napisao(la):
Myah » 30 Jun 2019 05:00 pm[/url]":r8oqd9ip]Zašto, o zašto kula nije spojena sa blokom iza nje, nego ima ovaj očajni kalkanski zid koji ničemu ne služi...

Moj ti je savet da nađeš kontakt projektanta, arhitekte i da direktno pitaš, jer sumnjam da ovde neko na to pitanje može da odgovori, osim ako sam autor nije član foruma.

Pobogu nisam stvarno očekivao stručan odgovor

Vrh