Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

Manite se teorija zevere i antisemitizima i razmislite kako su propale domaće banke. Po pravilu su po političkom pritisku davale kredite domaćim "privrednicima" do trenutka kada bi banka pukla a dug nestao. (Farmakom afera kao konkretan primer a bilo ih je oho ho takvih). To je domaće bezakonje koje se vuklo još od raspada SFRJ.

A za poslovni prostor. Koliko znam Verano (kao primer poslovnog prostora koga navodno blokiraju Jevreji) je pokušao da gradi zgradu a da ne plaća nikome od izvođaća i dobavljača i da se nada nekom čudu.

Treće, cela naša ekonomija je težak kriminalni mulj. CBRE izdaje prostor "Ruskog Cara" i on stoji prazan od kada se Vapiano zatvorio. Hard Rock Cafe je bio u priči i odustao kada je navodno shvaćeno da CBRE samo izdaje prostor u vlasništvu "Domaćih vlasnika kriminalne prošlosti".

Tako da pretpotavljam da kada drugi strani igrači pokušaju da dođu u 90% slučajeva njihovi revizori i skauti pobegnu kući traumirani i plačući nad ovom kaubojštinom.

Edit. Kombanka je morala biti zatvorena odmah nakon 5og Oktobra i svo više rukovodstvo poslato na robiju. Banka koja u sefu drži kokain nije banka nego banda.

To, to nastavi.... odlično trolovanje.

U svakom slučaju, za sve su krivi užasni Srbi.... Ili zato što su svi mnogo glupi, ili zato što su skoro svi mafijaši, pa su sve popljačkali, ili su Rusi pokrali Srbe, sve je teorija zavere, sve se dešava slučajno, stranci su dobri, naši spasitelji.... naročito izabrani narod Božiji....

Ajde mi objasni kako je to nasim privrednicima zabranjeno bavljenje tim poslom. Al malo manje u stilu blic komentatora nego lepo konkretno.

Ruski car je pod restitucijom i spor je zakuvala opstina stari grad mutnim radnjama i acom bilicem i ostalim klosarima
Evo ni ceptera neide izdavanje prostora cudno bas

Onda je neko zlonameran platio menadzment Hard Rok Kafea da blate siroti CBRS tako blatantnim optuzbama?

Kao drugo, imam jako pauzdane informacije da Cepter jako fino iznajmljuje poslovni prostor stranim kompanijama. Jedino sto je siroma kupio pola Knez Mihajlove pa nije lako naci zakupce za sve top

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=555372#p555372:15368e0b je napisao(la):
Astrotrain » 28 Jul 2018 08:41 pm[/url]":15368e0b]Ја сам зато и рекао "политички запад". Но, у праву сте, ни исток није имун на исте глупости. Када сам рекао да погледате бруталистичке солитере нисам ни мислио да су запуштени јер су бруталистички већ зато што смо ми такви какви јесмо. Немарни.
Pa tebra sad mi nisi jasan. Prvo se zgrazavas nad visokim objektima ili soliterima kao pojavama i vidom arhitekture a onda sve prebacujes na nas mentalitet? sto se tice ovog zadnjeg absolutno se slazem jer nismo/su u stanju da odrzavamo ni ulice i javne povrsine a kamoli tolike zgrade, medjutim ovde je rec o necem novom i progresivnom za ovaj grad i necem cije ce odrzavanje fasada biti bolje nego kod starih stambenih zgrada. U suprotnom onda bolje da se nista vise ne gradi pa ni zgrade od 5 spratova jer nismo u stanju ni to da odrzavamo.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=555424#p555424:3ie5hh3n je napisao(la):
ftj » 28 Jul 2018 11:27 pm[/url]":3ie5hh3n]Ajde mi objasni kako je to nasim privrednicima zabranjeno bavljenje tim poslom. Al malo manje u stilu blic komentatora nego lepo konkretno.
Eвo ja ћу да ти објасним конкретно - Немогућност кредитирања таквих пројеката. Домаће банке немамо а стране нашим инвеститорима кредит за пословни простор дати неће. Други метод је немогућност издавања таквог простора јер секторе којима иначе треба такав простор на овај или онај начин држе странци у највећој мери.

Што се тиче теорија завере и антисеметизма, ја сматрам Израел нашим највећим савезником и уз руски Народ највећим пријатељима. Могли сте да чујете пре неки дан израелског председника, ционизам је практично инспирисан српским устанком и смишљен од стране Јахуда Алкалаја, земунца који је своје књиге штампао у Београду. Њихове инвестиције у Београду су далеко највеће и гурају добар део економије овог града.

Velikim delom je razlog ovo što Delija pominje ali ja ne bih zanemario i želju za brzim povratom investicije tj profitom. Sličan poslovni model je i BNV što dosta govori o karakteru investicije. Takođe ne zaboravite da su mnoge lokacije uzete ispod svake tržišne vrednosti kupovinom firmi koje su imale svoj kancelarijski ili proizvodni pogon na nekoj od lokacija.

Pa delija tvoj odgovor upravo potvrdjuje ono sto sam ja rekao samo je pitanje kako to tumacis al ajd.

Nebojsa":pb0z4iwe je napisao(la):
Pa tebra sad mi nisi jasan. Prvo se zgrazavas nad visokim objektima ili soliterima kao pojavama i vidom arhitekture a onda sve prebacujes na nas mentalitet? sto se tice ovog zadnjeg absolutno se slazem jer nismo/su u stanju da odrzavamo ni ulice i javne povrsine a kamoli tolike zgrade, medjutim ovde je rec o necem novom i progresivnom za ovaj grad i necem cije ce odrzavanje fasada biti bolje nego kod starih stambenih zgrada. U suprotnom onda bolje da se nista vise ne gradi pa ni zgrade od 5 spratova jer nismo u stanju ni to da odrzavamo.

Разјаснићу. Ја сам живео у "мерцедески" и уживао сам у томе, тако да у животу не бих могао да будем против солитера као таквих, али сам дубоко против шуме солитера као по савременим градовима. Па побогу сама реч солитер говори ваљда о нечему. Цео концепт солитера се густом градњом претвара у своју потпуну супротност. У томе и јесте разлика између старог НБГ где сам "за" и нпр Менхетна као симбола онога где сам "против".

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=555616#p555616:z23s61nf je napisao(la):
Delija » Ned Jul 29, 2018 4:46 pm[/url]":z23s61nf]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=555424#p555424:z23s61nf je napisao(la):
ftj » 28 Jul 2018 11:27 pm[/url]":z23s61nf]Ajde mi objasni kako je to nasim privrednicima zabranjeno bavljenje tim poslom. Al malo manje u stilu blic komentatora nego lepo konkretno.
Eвo ja ћу да ти објасним конкретно - Немогућност кредитирања таквих пројеката. Домаће банке немамо а стране нашим инвеститорима кредит за пословни простор дати неће. Други метод је немогућност издавања таквог простора јер секторе којима иначе треба такав простор на овај или онај начин држе странци у највећој мери.

Што се тиче теорија завере и антисеметизма, ја сматрам Израел нашим највећим савезником и уз руски Народ највећим пријатељима. Могли сте да чујете пре неки дан израелског председника, ционизам је практично инспирисан српским устанком и смишљен од стране Јахуда Алкалаја, земунца који је своје књиге штампао у Београду. Њихове инвестиције у Београду су далеко највеће и гурају добар део економије овог града.

Slažem se sa tvrdnjama, s tim što bih dodao da postoji bitna razlika između Izraelaca ( koje i ja smatram grupom s kojom možemo i treba da sarađujemo ) i onih koji nisu Izraelci ( naročito onih preko bare i na ostrvu ) koji su nam opasni neprijatelji, kao uostalom i svim hrišćanskim narodima, naročito pravoslavnim.

Da ne idemo dalje u off......

Nije ni vreme ni mesto za dalji nastavak ove diskusije.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja se izvinjavam što ću da idem u još dublji off ali zbog iznetih tvrdnji u jednom od postova osećam potrebu radi čitalaca da ovo napomenem. Prema rezoluciji Ujedinjenih nacija 3379, cionizam je proglašen vrstom rasizma i rasne diskriminacije i ma koliko Izraelski narod bio nama prijateljski nastrojen moramo u svakom trenutku se odnositi prema rasističkim ideologijama na određeni, osuđujući, način i nikada ih ne stavljati u pozitivni kontekst. Srećom, ovaj prostor nikada nije bio pogodno tle za takve ideologije, i nikako nema mesta poređenju istih sa srpskim ustankom.

Nadam se da će svi shvatiti ovu poruku na najbolji i najdobronamerniji mogući način.

A ti bi bilo bolje da citas kao sto pise. Delija je fino pise da je glavni ideolog cijonizma bio.inspirisan ustanlom i borbom srba za slobodu .Evo sad je i teodor hercl dobio ulicu u tome nema nista lose
Nadam se da ce svi shvatiti ovu poruku na naj bolji naj dobromjerniji nacin

Ps. Ove godine ovdje dogodine u jerusalimu /prizrenu
Hatikva

b837ee42ef0a7b02ed307e3830e1ecff.jpg
c4c8e4a6168d24b09d83e8e07f513774.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Радови на кули у насељу „запад 65“ напредују. Данас је стигао и велики камион-кран од предузећа Беокран и то овај од 200 или 130 тона http://beokran.com/autodizalice/ , нисам видео ознаку. Овај камион-кран сам видео кад је на семафору скретао из Булевара Милутина Миланковића у Омладинских бригада.
Шипови се увелико постављају.
Слике су од данас-14.август 2018.године, сликао сам из Булевара хероја са Кошара.

Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Prosto mi je neverovatno da se gradi kula od 150 m dok prekoputa šetaju fazani po praznim i neizgrađenim parcelama. Nekako sam bio u uverenju da se gradi u visinu kad više nema slobodnog zemljišta u okolini.

Sta mislite hoce li se pre izgraditi ova Kula Westa 65 ili Kula Beograda na vodi?

Je l’ to trik pitanje? Naravno, ova kula.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=559386#p559386:fda3csj1 je napisao(la):
ccc » 14 Aug 2018 22:46[/url]":fda3csj1]Je l’ to trik pitanje? Naravno, ova kula.

Nije trik pitanje, zanima me bas da li ce Eagle Hils dozvoliti da Grujic iako pocinje 2god kasnije napravi pre njih kulu priblizno slicne visine.

Napraviće MPC novu kulu na Ušću pre obe ove. Nisam siguran da West uopšte planira odmah da krene sa kulom, tako da očekujem da i oni malo zastanu kada završe garažne nivoe.

Vrh