Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Protivpožarna zaštita (Vatrogasci i vatrogasne jedinice)
Могуће да се чека дан МУПа да их и ту прикажу па ће да их доделе негде. Већ су се шепурили са њима и две нове Заставе и на отварању станице на НБГ, и на вежби на Ади, и у Крушевцу, сад на Батаји.
Pozdrav…
Da li neko zna nešto u vezi ove plave cisterne na slici?
Koliko sam obavešten da vatrogasci u Beogradu imaju ovu cisternu sa gorivom mislim marke MAN prvenstveno za snabdevanje helikoptera gorivom.
Da li je to tačno i gde ona stoji?
(to je neka kao novija verzija one plave Fap-ove cisterne sa Zvezdare)
Vatrogasna komanda u Mije Kovačevića je konačno dobila nova garažna vrata, tako da nema više onih zarđalih vrata koja farbu nisu videla verovatno od kad je stanica otvorena.
Tim povodom Opština Tivat je raspisala tender za nabavku te daljinski upravljane letjelice čija je vrijednost procijenjena na 17.800 eura sa PDV-om
www.vijesti.me
Jedni od najbolje opremljenih na primorju i u cg
Evo sad kupuju i dron i to prilično skup
Pritom mislim da samo autoljestve imaju još pg i mozda jos jedna opština tipa hn
I jedini imaju brod vatrogasac na primoriju ne racunajuci mornaricu
Takodje i 3 aktivna dvd
Da li je mup nabavio dronove za vatrogasce
A jel znaš odakle je nabavljen onaj komandni zeleni Mitsubishi na Zvezdari? Znam da je interventna imala gotovo iste takve…
Jel i dalje koriste njega za intervencije kad ide šef smene, komandant a ne Jeep?
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.