Šta je novo?

Protivpožarna zaštita (Vatrogasci i vatrogasne jedinice)

Mogu samo da vam kažem, ne ulazeći u špekulacije i teorije zavere, da po onome što sam video radeći neke poslove, ne bi bilo čudo da plane i "novi kineski tržni centar" koji se nalazi u nastavku, a kamoli ova skalamerika gde se nikakav red nije znao.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Zezaš? Nisam u toku, kad smo se posvadjali sa Kinezima i zbog čega?

Kakva obnova, ono treba srušiti do temelja. Novo neka grade sa krštenim instalacijama, ulazima izlazima, magacinskim prostorom pp zaštitom.

https://www.blic.rs/vesti/beograd/novi- ... 70/nfnh4bf

Novi stambeno-poslovni objekat čeka na izgradnju u jednoj od najprometnijih gradskih saobraćajnica - Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove otvorio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za gradnju ovog kompleksa, koji će, kako se da zaključiti iz zvanične dokumentacije, svoje mesto naći u Bloku 70, između Kineskog tržnog centra i raskrsnice Jurija Gagarina sa Omladinskih brigada.

U roku od 25 minuta....
.

Da je srece , pa da imamo i trece , totalno drugacije vidjenje . Što više različitih perspektiva daje bolje poimanje - sagledavanje
Mada ima ih i ograničenih
koj vole samo jednoumlje i jednu perspektivu

Pa kad bukne začude se otkud sad...
:evil:

Požar je počeo iz kineskog restorana u sklopu tc...

Ништа се није променило од пре 30 година...

И отприлике неће до целокупног сређивања зграде. Мада Матици у Земуну су заменили врата скроз за нова роло врата али имају проблема пошто се мотор квари.

Колико их још само прође испод радара медија ;)

Ne mislim naravno, i to je normalno. Ali ovoliko puno velikih za ovako kratak period ne pamtim

Ima li priče i novoj stanici na Novom Beogradu? Kada će doći na red da se prošire kapaciteti?

ima :D
Kad NBgd tramvajski depo izmeste kod Bež. groblja a u njega uparkiraju crvene kamione....
...rekla vidovita Zorka kad je gledala u kristalnu kuglu.... :vops:

Veliki i neuobičajeno kompleksni požari u zadnjih dva meseca na području Beograda:

17. jun - divlje naselje/perionica na Novom Beogradu
14. jul - skladište u Luci Beograd
9. avgust - deponija Vinča
13. avgust - kineski tržni centar
28. avgust - GSP depo Karaburma
29. avgust - teretana kod Autokomande

Ovaj spisak ujedno treba da posluži i kao opomena gradskim službama da je očigledno vreme da se nešto menja i poboljša. A i neka služi kao spisak i podsetnik za praćenje istraga. Iako sam ubeđen da javnost nikad ništa neće saznati, po običaju... :roll:

Треба да се пооштри инспекцијски надзор.

Vračarski tunel: Poigravanje bezbednošću u centru Beograda

https://birn.rs/vracarski-tunel-poigrav ... -beograda/

Katastrofa u najavi, još jedan simptom nepostojanja institucija sistema u ovoj državi. Korupcija, neodgovornost i nesposobnost će nas skupo koštati. Imamo sreću da smo nezanimljiva država za terorizam i sabotažu, inače bi neka polu-amaterska ekipa mogla da nanese nemerljivu materijalnu i ljudsku štetu.

Danas prolazim pored Voždovca i skoro sve novija vozila ispred. Tri nova navalna: Iveco, Man i Maz, cisterna Iveco i mislim i Maz 6×6 i plus putnička... Verovatno najjača stanica po voznom parku, nigde nisam video 3 nova navalna. :wink:

Плус имају Бронто платформу на Актрос шасији 8х4, али тренутно неисправну већ дуже време.
mercedes-benz-2651-v8-05.jpg

Једино су им комбији баш стари.
Али опет, јача је ватрогасна бригада Нови Сад, њих град редовно помаже и купује им нове камионе и остала возила.

Jedina stanica koju grad toliko oprema, skoro svake godine po jedno vozilo.
Šta će Voždovcu 2 Maza kad je velika većina terena grad? Jedino zbog Avale

Мислим да имају само један Маз, а два Мана, навални и технички.

Vrh