belgrey":25gos35b je napisao(la):
@kartograf, medjutim
Jel vama to najveći problem što nisam statistički precizan. Da li je vaša plitkost tolika da niste shvatili poruku da nisu svi zli i da je većina ljudi ipak moralna ili da ste samo vrhunski bezobrazni kada ste se uopšte na ovaj način uključili u komunikaciju?
Ovako:
Tvoja je konstatacija bila toliko pogresna, da je prva i jedina reakcija na nju i mogla biti "LOL".
Beograd je zapravo pun bezobraznih, bahatih, neodgovornih i nesolidarnih ljudi, bar ja na moju veliku zalost, takve uglavnom srecem svakodnevno i zgrazavam se nad istima. Nekada me prosto sramota sto sam tu rodjen i obelezen kao deo njih i sto sam za 31 godinu zivota u ovom gradu video vise primitivizma i prostakluka nego lepih i dobrih stvari.
Da stvar bude gora, i oni koji su u sebi do pre neku godinu imali zrno revolta prema unistavanju svega normalnog su se saziveli sa svim tim s*anjem i postaju onakvi kakvi nikada nisu zeleli da budu.
Ja volim Beograd. Odgojen sam da postujem osnovna pravila lepog vaspitanja. Ulicu prelazim na pesackom prelazu, nikad na crveno, ne pljujem po trotoarima, ne bacam zvake na asfalt, ne parkiram se bahato, ne prestrojavam se bez migavca, ne mrzim cigane i navijam za Partizan a ne mrzim Zvezdu. Sto kaze RASMC: Kad mi neko kaze hvala, odgovrorim: "Molim". Slava svima onima koji iz dana u dan cine da nam grad bude lepsi i bolji, koji utice da se ljudi menjaju na bolje i da svako ucini mali napor za bolje sutra.
Ali takvi su u manjini, to potpisujem.
Zar bi, da su normalni ljudi u vecini, nama danas bilo ovako kako nam je? YR.
P.S. Eto, nadam se d aje duzina odgovora ovog puta zadovoljila i ispunila kriterijum "nebezobrazluka".
P.P.S. Sorry svima za veliki OT.