[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=848301#p848301:stv7ck52 je napisao(la):
Žika » Ned Maj 09, 2021 12:11 pm[/url]":stv7ck52]Može neko da objasni kako neko može da bude ljubitelj životinje (bilo koje) kad je drži u zatočeništvu ??? Kad joj reguliše potrebe, kad je životinja u neprirodnom ambijentu, često u skučenom prostoru ? Ljubav jok ?
многи овде прво треба да се одлуче да ли органски не подносе све псе или само мучене прогоњене луталице. душевни бол кме кме, и ја имам огроман душевни бол за сваку злостављану, каменовану, намерно згажену или на други монструозан начин убијену животињу, ево и ја бих да тужим.
немојте само ви мрзитељи да нам овде лицемерно просипате крокодилске сузе, заточеништво је пас на ланцу и у боксу, сваки нормалан љубитељ то не практикује, све остало
није заточеништво. ако се мисли на мале станове, животиња се одлично адаптира једнако као и човек, све док није запостављена (редовне шетње и сл).
сваки прави љубитељ за свог пса ће рећи да је равноправан члан породице, али мрзитељи који су најчешће и самољубни егоцентрици немају ментални капацитет то да схвате, не вреди им причати, два смо света различита, једни би да одстрељују, други би да ломе кости првима.
али како год окренеш, увек је крив човек а
никад животиња, јер 95% уједа је од стране власничких паса којима су по правилу власници дегенерици који или не раде на дресури и васпитању својих паса или, још горе, намерно провоцирају агресивност код одређених раса, садистички се понашајући према њима.
постоји безброј примера питића и стафића умиљатих као маче, тако да џаба вам мржња, људска гамад је увек крива за све, животиња никад иако по правилу увек она настрада ни крива ни дужна.
али као што рекох, мрзитељи немају ментални капацитет то да схвате, зато ћемо и даље, и увек да се гледамо само преко нишана. када је угрожавање безбедности у питању, ја не правим разлику између свог детета и свог пса, па ко воли нек изволи.