Neverovatno koliko ovaj kraj Resnika liči na Stari Košutnjak.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=817341#p817341:op1fsgjq je napisao(la):Somi303 » 26 Jan 2021 20:20[/url]":op1fsgjq]![]()
Isuzu Citiport by Somi303, on Flickr
МАЗ 203 by Somi303, on Flickr
МАЗ 203 by Somi303, on Flickr
ЛИАЗ 5292 by Somi303, on Flickr
МАЗ 203 by Somi303, on FlickrМоја теорија је да је добио туражу (или шта год да је узрок) доле на излазу из окретнице (у аутобусу није било путника, дакле излазио је из окретнице) па је возач кренуо на горе уместо на доле (као и возач Темсе са линије 20, намотао пун леви уместо десно низ Устаничку). На излазу из окретнице су стајала два полупана аута, која се нису међусобно сударила, баш сам гледао са чуђењем како су ударени необично и питао се шта се ту десило. Онда смо кренули на горе и имали шта да видимо, оборена бандера, полупана кола и Лиаз тамо десно на тротоару где једва има места и ауто да стане. Тако је мени све то изгледало тамо неколико минута након што се све то десило, не могу да тврдим да је баш тако све било.marrecar":lrbwa01w je napisao(la):Unacop zamena na nekoj linija poteza 300? Čisto sumnjam da su upali na 309. Nije mi ni jasno kako je uspeo da tu uleti, pretpostavljam da su kola bila parkirana.