Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 49.248
Nije samo do neodržavanja, nego do feleričnog poluproizvoda. Kada se ode na Gugl i ukucaju termini ''autobus nakrivio'' i slično, ne može se naći nijedna slika nekog drugog vozila koje tako ćopa. A slike FAPova ima iz nekoliko vesti i nekoliko prilika.
Evo još jedne koja je završila u novinama:
A da su FAPovi od starta patili od ćopavosti, svedoči i ova stara fotografija tada mladog vozila, iz sredine 2000ih, pre one limun žute kolor šeme i dok su još bile stare registarske tablice.
Vozio sam se tim krševima podosta dok sam studirao, tako da znam iz iskustva koliko su bili skloni ćopanju. A o izgledu i enterijeru da ne pričam. Tu su negde rame uz rame za starim Liazima prve generacije (u Beogradu).
Evo još jedne koja je završila u novinama:
A da su FAPovi od starta patili od ćopavosti, svedoči i ova stara fotografija tada mladog vozila, iz sredine 2000ih, pre one limun žute kolor šeme i dok su još bile stare registarske tablice.
Vozio sam se tim krševima podosta dok sam studirao, tako da znam iz iskustva koliko su bili skloni ćopanju. A o izgledu i enterijeru da ne pričam. Tu su negde rame uz rame za starim Liazima prve generacije (u Beogradu).