Miroslaves
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.08.2015.
- Pohvaljen
- 1.282
Ima i onaj GSP forum ali su pametnjakovići zaključali za one koji nisu članovi
Kesha":3ocv6lzg je napisao(la):C&LC-ov MAZ uhvaćen jutros u prolazu
JohnnyLee":3ocv6lzg je napisao(la):какав инзванредан примерак модерне српске архитектуре
Дошљак":3ocv6lzg je napisao(la):Миријево, булевар, сала за свадбе код старе цркве, преко пута трафоа чини ми се.
Za puko cudo, enterijer ovog objekta je sasvim ok za namene koje je pravljen.Дошљак":3ocv6lzg je napisao(la):Не знам зашто али мене овакви кровови јеже. Треба тек видети унутрашњост, како су им уређене сале.
Ispasce jos da od odluke grada Beograda o maksimalnoj starosti vozila, najvecu korist imaju zitelji unutrasnjosti koji ce konacno dobiti zamenu za raspale kanturine stare i vise od 20 godina.Miki BGD":3ocv6lzg je napisao(la):Nekad Beograd, danas Šuljam.
Plus predstavlja redizajnirani model, LF12. Plus je model koji je više prilagođen evropskom tržištu dok je LF12 više za domaće (tursko) tržište. Nikakvih većih razlika nema, osim što kod LFa ima izbora motora msm 280 i 310ks, a kod Plusa je tu samo ICB (Cummins) od 6.7l sa 280ks.Djole Pevcanin":23ecs8jt je napisao(la):Исти ко ЛФ 12 нема разлике.
NA MEDICINI RADA:
- Ime i prezime?
- Mića Petrović.
- Koliko godina imate?
- 67 za dva meseca.
- Pa što ste došli kod nas?
- Poslali me iz firme, treba da uradim sistematski pregled ,a ne mogu još u penziju dva meseca...pa moram.
- Dobro, obavimo to na brzinu .Čujete li dobro?
- Ne čujem vas.
- Čujete li inače dobro!?
- Ah to. Na jedno uvo slabo,a na drugo gotovo ništa.
- Dobro, napisaćemo da je sluh u granicama normale. Stavite si ove slušalice ,ja ću vam puštati zvukove,a vi dignite ruku kad nešto čujete, može?
- Može.
- Čoveče,pa zar ništa niste čuli,sedam puta sam vam puštao zvuk!?
- Molim?
- Čujete li uopšte u glavi kakve zvukove!?
- Ne, samo glasove.
- Kakve glasove!?
- Ponekad čujem glasove.
- Kada ?
- Uglavnom kada ne popijem lekove.
- Kakve lekove?
- Od kojih ne čujem glasove.
- A ti Isusa! A da li vidite dobro?
- Koga da li vidim?
- Kakav vam je vid?
- Kako-tako.S naočarima vidim bolje.
- A gde su vam sada naočare?
- Negde sam ih izgubio.
- Pa što ih niste tražili?
- Tražio sam ih, ali bez njih slabije vidim,pa ih nisam mogao naći.
- Čitajte ova slova u ovom osvetljenom staklu.
- Kakva slova, ja tu ne vidim nikakva slova,vidim samo ovu žutu mačku koja drži kašiku u ustima.
- Gledajte u ovo staklo,a ne kroz prozor! I to što napolju vidite nije mačka sa kašikom nego bager!
- Ovde ne vidim ništa.
- Dobro, napisatću vam da vam je vid u granicama normale. Rešite sada ovaj psiho test.
- Evo izvolite.
- Šta je ovo pobogu!? Šta ste ovo ovde uradili? Vidite šta piše ispod slike?
- Da.
- Piše: precrtaj ono što se ne uklapa.
- Da.
- Na slikama su mačka,pas,krava i ventilator i vi ste precrtali mačku!
- Da.
- Zašto pobogu?
- Pa zato jer se ne uklapa..
- Kako se mačka tu ne uklapa!?
- Pa lepo. Pas i krava su doneli ventilator da se ohlade,a mačka ih smeta..
- Kakve sve lekove vi pijete?
- Imam svakakvih..
- Kakve najčešće pijete?
- Obično žute,zelene i plave.
- Pijete tablete prema bojama?
- Uglavnom da, jer često izgubim naočare pa ne vidim pročitati natpise na kutijama.
- Oh Bože! Dajte da vam krv izvadim.A šta vam je to na ruci?
- Narukvica.
- Kakva ?
- S imenom,prezimenom i adresom.
- Šta će vam to?
- Ponekad zaboravim kako se zovem i gde stanujem, pa da me onda znaju kući vratiti.
- Oooo bože! A za šta vi uopšte obavljate pregled?
- Za vozača.
- Kakvog vozača!!??
- Vozača autobusa.
- Vi vozite autobus!????
- Da. Gradski.
- Čekaj malo..Da niste vi onaj koji je prošli mesec odvezao autobus pun putnika na gradsku deponiju i tamo ih isterao napolje?
- Taj sam.
- Pa zašto ste to uradili?
- Nisam bio sto posto siguran vozim li za gradske autobuse ili za gradsku čistoću jer ujutro nisam popio sve tablete.
- Pa koja bu**** vas tera da još vozite autobus pun ljudi????
- Teraju me ministri i premijer svojim zakonom da radim do 67. godine.A zašto mislite da su oni budale?
- Vi mislite da nisu?
- Mislim da nisu.
- Na osnovu čega to mislite?
- Oni i njihova deca se ne voze javnim prevozom...
Da ima jedno 5 dana ga vidjam na toj liniji[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572606#p572606:bok29w45 je napisao(la):Djole Pevcanin » Sub Okt 06, 2018 5:15 pm[/url]":bok29w45]Линеа је набавила Кобру, чудно изгледа и баш се разликује од садашње GD272LF данас је на 37.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=572606#p572606:3qwh3wcs je napisao(la):Djole Pevcanin » Sub Okt 06, 2018 5:15 pm[/url]":3qwh3wcs]Линеа је набавила Кобру, чудно изгледа и баш се разликује од садашње GD272LF данас је на 37.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=573165#p573165:19kr48hw je napisao(la):Djole Pevcanin » Pon Okt 08, 2018 8:18 pm[/url]":19kr48hw]Који модел ово дође?