O vozačima JGP se uglavnom priča samo kad urade nešto loše, al evo da ja malo razbijem taj trend i uputim jednu pohvalu.
Malopre sam se vozio u Liazu Košava prevoza, na liniji 78, registarski broj Grada nešto P02413 (valjda). Spolja je imao reklamu za Asepsol.
Elem, kad god je video nekog da dotrčava na stajalištu - a to se desilo jedno 2,3 puta, gde sam ja bio prvi slučaj
- vozač ih je uljudno sačekao. Sama vožnja prijatna i lagana, bez cimanja, brzanja i trubnjave. Kad se posle bivše Dejtonke penjao na šine tamo kod zgrade Rad-a videlo se kako pazi na vozilo, ne zaleće se nego bira gde prolazi da bi izbegao rupe i neravnine i što manje zanosio. Na stanici kod bivšeg BASa se stvorila gužva, ali je normalno sačekao svoj red i nije otvarao vrata pre nego što je ušao u sam označeni prostor stajališta. Sve u svemu, po onome što sam video,
vozač za primer. :kk:
Znam da neke od nabrojanih stvari neki možda smatraju nečim što treba da bude standardno, a ne fenomen za pohvalu. I verovatno su u pravu. Al dobro, bože moj, moje je da pohvalim. Da se vidi da ima i nas koji primećujemo i cenimo i kad neko radi svoj posao savesno i profesionalno, a ne samo kad treba da se kritikuje.