Šta je novo?

Privatni prevoznici

Стрелини Спринтери 70029 и 70034 су на 313 били пре једно месец дана не знам за 70034 шта је са њим.
Tako je, primetio sam isto slomljeno sediste na sredini.

Inace sam video da se Iveco koriste za prevoz Deleze radnika, nije ni cudo sto je u apsolutno najgorem stanju od svih vozila koje sam koristio u gradu u skorije vreme, cak i od ceskih tramvaja...

Ово што Стрела ради на потезу 700 је тежак криминал са слањем соло аутобуса на 73, 704, 706 када је већи број путника присутан ка Земуну и Новом Београду

Ako sam razumeo po informaciji Bobana drestate koji je u streli (jedva da naviknem a do nedavno u GSP vozio), možda će uskoro strela da dobije još 40 zglobnih autobusa. E sad da li konekta ili citara nisam siguran.

Već je jedan "sitaro" stigao u Krnješevce. Krajem godine navodno neki od njih i u redovima "Laste".

Zglobni "konekto" 70226 na prevozu vojnika.

1758030676259.jpeg

Od kako je Strela preuzela 88 itekako. Vozači su međusobno u nekim "ne salaganjima", pa jedan krene na vreme, drugi odmah minut posle njega (otprilike 3-4 minuta), treći odvozao ceo pravac bez stajanja na stajalištima i onda posledično rupa od 15 minuta i opet u krug...

Opa Ćurda se popravio, novajlija u prevozu П26624. Električni otokar pretpostavljam.

nije se smrda popravio, vozači su im jedni od najgorih, isključujući Naprednjačkog Prevoznika Obrenovac, a i te električne kvadre na točkovima su već rastresli dobro.

Vrh