neverovatno kako pojedinci kvare ugled firme, ne samo u Streli, već i kod drugih prevoznika. Hteo bih da pohvalim crnca koji vozi 70520. Lepo i pažljivo vozi, čeka da svi sednu, pa onda kreće, sve vreme koncentrisan na vožnju, ne gleda u telefon ko pojednici.Strela dominira crna hronika stranicama..
A i vozila im se raspadaju.
Pogledajte prilog 230388
Pogledajte prilog 230389
i vozač 3. smene na 72 #70342 mnogo dobar i vozač i lik.Hteo bih da pohvalim crnca koji vozi 70520. Lepo i pažljivo vozi, čeka da svi sednu, pa onda kreće, sve vreme koncentrisan na vožnju, ne gleda u telefon ko pojednici.
Meni mozda crveni nisu lepsi ali ce ostati garazniReko mi je danas vozac iz saginog bmc na 311 da se busevi nece jos farbati i da mole boga da ce ostati crveni
U zadnje vreme su i oni i ovi sa 88 nenormalno štrokaviКако је могуће да су стрелина возила са 52 мало чистија од ових са 307, а на истом плацу леже?
Не морају имати самачки живот, познајем пример ожењеног човека са дететом а гања се са малолетницом, возач притомDoduše pedofili vozači su veoma česti, nažalost, lično sam video jednom to, strašno. Valjda ih takav samački život navodi na takve stvari, naravno, ne opopravdavam.
ovo kad je došlo pre koju godinu, nije imalo nekoliko prozora, bukvalno sam gledao ljude kako vire kroz polomljena stakla. ali mislim da je vozilo te građevinske firme, koja ima i gradilište blizu west 65 na novom beogradu, i sa tog gradilišta ih vozi ista kotobanja.Jel zna neko kojim sebičnim i aljkavim g..narima pripada ova kanta što već godinu dana neregulisana linijski prevozi strane radnike gradilišta, prošlog leta je parkirala AUTOBUS NA TRAVU a sada ga ostavlja parkiranog satima posred kolovoza ispred Prekršajnog suda???!!!
![]()
to bi trebalo da je od ovih čiji je autobus prethodno bio (Nemci/šta već)...ali možda i nijeDelovalo mi je kao C&LC Group. Možda grešim.
Videću da ovih dana opet prođem i slikam.
Bilo kako bilo, neopisivo su bahati u svakom smislu.
Prijavio sam malo pre taj slucaj hahahhahaСтрела Обреновац![]()