neverovatno kako pojedinci kvare ugled firme, ne samo u Streli, već i kod drugih prevoznika. Hteo bih da pohvalim crnca koji vozi 70520. Lepo i pažljivo vozi, čeka da svi sednu, pa onda kreće, sve vreme koncentrisan na vožnju, ne gleda u telefon ko pojednici.Strela dominira crna hronika stranicama..
A i vozila im se raspadaju.
Pogledajte prilog 230388
Pogledajte prilog 230389
i vozač 3. smene na 72 #70342 mnogo dobar i vozač i lik.Hteo bih da pohvalim crnca koji vozi 70520. Lepo i pažljivo vozi, čeka da svi sednu, pa onda kreće, sve vreme koncentrisan na vožnju, ne gleda u telefon ko pojednici.
Meni mozda crveni nisu lepsi ali ce ostati garazniReko mi je danas vozac iz saginog bmc na 311 da se busevi nece jos farbati i da mole boga da ce ostati crveni
U zadnje vreme su i oni i ovi sa 88 nenormalno štrokaviКако је могуће да су стрелина возила са 52 мало чистија од ових са 307, а на истом плацу леже?
Не морају имати самачки живот, познајем пример ожењеног човека са дететом а гања се са малолетницом, возач притомDoduše pedofili vozači su veoma česti, nažalost, lično sam video jednom to, strašno. Valjda ih takav samački život navodi na takve stvari, naravno, ne opopravdavam.