Šta je novo?

Privatni prevoznici

Strela dominira crna hronika stranicama..
A i vozila im se raspadaju.

1000051194.jpg

1000051109.jpg

Pa primaju sve i svašta bez provere, priča mi drugar da je dosta domaćih vozača iz logistike (Nelt, Delta) prešao u Strelu.

Doduše pedofili vozači su veoma česti, nažalost, lično sam video jednom to, strašno. Valjda ih takav samački život navodi na takve stvari, naravno, ne opravdavam.

Doduše pedofili vozači su veoma česti, nažalost, lično sam video jednom to, strašno. Valjda ih takav samački život navodi na takve stvari, naravno, ne opopravdavam.
Не морају имати самачки живот, познајем пример ожењеног човека са дететом а гања се са малолетницом, возач притом

Strela stvarno nije normalna.

Evo sad Citaro G napravio karambol u Požeškoj zbog vrata. Blokirao Divaga s prikolicom, BMC držao raskrsnicu pet minuta. Verovatno su zbog toga ovih dana uglavnom Conecti na 88.

Pošto je ono što osta od garažnog pozadi, a Solaris na 37 stao ispred nasred ulice, nisam ni video koji je (a prekasno se setio aplikacije).

Citaro krenuo nakon što je kolona autobusa prošla levom trakom, ali tramvaj nije imao kud dok se nije sklonio. Solo na 607 nemaju problem s vratima (baš je jedan bez problema prošao ispred). Pitam se da li je senzor uzrok ili elektronika (otvaraju se sva vrata osim prvih kad stignu bilo putnika ili ne, nema blokade tih vrata/tzv. door cut izgleda). S obzirom na malu verovatnoću da baš prva mikroserija original Mercedesa omane, ni sabotaža nije isključena.

Jel zna neko kojim sebičnim i aljkavim g..narima pripada ova kanta što već godinu dana neregulisana linijski prevozi strane radnike gradilišta, prošlog leta je parkirala AUTOBUS NA TRAVU a sada ga ostavlja parkiranog satima posred kolovoza ispred Prekršajnog suda???!!!

_img_000000_000000-jpg.230472

autobus.jpg.webp

Više detalja sam izneo ovde:

Mislim da napred ispod vozača ima narandžasti logo i naziv sa pisanim slovima. Koji prevoznik to beše? To onaj nešto-nešto Group?

Jel zna neko kojim sebičnim i aljkavim g..narima pripada ova kanta što već godinu dana neregulisana linijski prevozi strane radnike gradilišta, prošlog leta je parkirala AUTOBUS NA TRAVU a sada ga ostavlja parkiranog satima posred kolovoza ispred Prekršajnog suda???!!!

_img_000000_000000-jpg.230472
ovo kad je došlo pre koju godinu, nije imalo nekoliko prozora, bukvalno sam gledao ljude kako vire kroz polomljena stakla. ali mislim da je vozilo te građevinske firme, koja ima i gradilište blizu west 65 na novom beogradu, i sa tog gradilišta ih vozi ista kotobanja.

P.S.inače parkiraju na nizbrdici između gradilišta i prekršajnog suda

Hvala. Meni se čini da ispod prozora vozača stoje neka pisana slova, vidi se na ovoj mojoj fotki ali slabo. Delovalo mi je kao C&LC Group. Možda grešim.

Videću da ovih dana opet prođem i slikam.

Edit - da, sad gledam original sliku i mada se loše vidi, mislim da ipak nije C&LC Group.

Bilo kako bilo, neopisivo su bahati u svakom smislu.

Vrh