Šta je novo?

Privatni prevoznici

Већ кад си се дохватио линије 65, не само што се тиче соло возила. У последње време баш доста опао квалитет рада гсп на тој линији, нека возила се не виде на апликацији. Испадају из реда вожње и праве често возиће. Разумем кад је гужва, ал то се дешава и ван шпицева често. Чак се много пута дешава да се прескочи ред вожње.
da, zato što ovo g***do koje vozi higer se zakači za solaris koji vozi ispred i ovaj ga vuče po gradu.

ne razumem takođe zašto ne možemo da imamo 10 redovnih solarisa na liniji i da se zna ko vozi i šta, a ne da svaki bogovetni dan viđam nova lica i nova vozila na liniji.

P.S. znam da sam se dotakao samo "svoje linije" ali ovako je u većini gspa.

Linea u nekom belaju.

(Slika boli oči 😜😂)

20241219_201853.jpg

da, zato što ovo g***do koje vozi higer se zakači za solaris koji vozi ispred i ovaj ga vuče po gradu.

ne razumem takođe zašto ne možemo da imamo 10 redovnih solarisa na liniji i da se zna ko vozi i šta, a ne da svaki bogovetni dan viđam nova lica i nova vozila na liniji.

P.S. znam da sam se dotakao samo "svoje linije" ali ovako je u većini gspa.
Ja nemam nikakav problem s linijom 65. Valjda imam sreće da izbegnem te Higere. :) Uvek mi dolaze ili Solaris ili BMC i nikad nisam čekao duže od 5-10 minuta.

Šta će mi advokati, nisam to ni planirao. Tužim samostalno, situacija je jasna, prijave postoje, nisu rešene u zakonskom roku. Zna se ko je odgovoran. Tu je i efektiva da uskoči ako zatreba. Videćemo šta će ombudsman da kaže, možda uzmu i oni po službenoj dužnosti...
Bas tako i treba se izboriti protiv transprodukta naravno da su dali pare za linije kao i svi ali koga briga nek im nađu zamenu a na 57 lepo da se vrati gsp ako vec ne može nek dodje neki normalan privatnik koji ima garažu u blizini (b&b,banbus,knezevic,transjug)

Pa kad nema solarisa , juce 3105 imao udes kad se vracao sa sihte eto i on ispao.

Beobus je katastrofa na 47, uopšte se ne pridržavaju reda vožnje, vozači su im gerijatrija +65, vozila su im sve Akie.

No, doživeo sam brutalan bezobrazluk sada, gde vozač nije hteo da mi otvori prva vrata, jer pada kiša i njrmu smeta, no srećom sam stigao da uđem na srednja vrata.
Međutim, na sledećoj stanici lik je jednoj ženi zalupio srednja vrata i nije stigla da uđe, jer je čekala ispred prvih pa potrčala nazad.

EPSKO GOVEDO!

Beobus je katastrofa na 47, uopšte se ne pridržavaju reda vožnje, vozači su im gerijatrija +65, vozila su im sve Akie.

No, doživeo sam brutalan bezobrazluk sada, gde vozač nije hteo da mi otvori prva vrata, jer pada kiša i njrmu smeta, no srećom sam stigao da uđem na srednja vrata.
Međutim, na sledećoj stanici lik je jednoj ženi zalupio srednja vrata i nije stigla da uđe, jer je čekala ispred prvih pa potrčala nazad.

EPSKO GOVEDO!
Мене занима зашто долази на линијама до поделе између више превозника (типа 46, 47, 55)!?

Можда то утиче да некад возе у колони и не поштују никакав интервал поласка.

Vrh