Izgleda nikad... bila je priča da će biti oduzeta transproduktu zbog lošeg održavanja, nerealizacije polazaka, loših vozila itd. Međutim, pod misterioznim okolnostima predmet o oduzimanju koji se još vodi kod saobraćajne inspekcije je sklonjen u fioku... do kada će tamo stajati, ne znam. Vršimo pritisak svakodnevno ali niko ne reaguje. Poslao sam sve prijave kojih imam 26 i od kojih ni jedna nije rešena ombudsmanu, ministarstvu saobraćaja i republičkoj inspekciji. Informacija koju sam nezvanično dobio su: transprodukt je tu liniju platio i neće da je da jer bi bio u čistom gubitku, ne bi dobio zamenu. Pored toga, predmet je skonjen u fioku zato što bi oduzimanje ove linije privatniku bilo prvo oduzimanje linije koja je data privatniku na tenderu i to bi otvorilo prostor da i druge linije mogu da budu oduzete. Zvanični odgovor nadležne inspekcije i sekretarijata je izostao u roku dužem od 30 dana, što je protivzakonito, te u januaru planiram da pokrenem tužbu protiv grada i sekretarijata za nepostupanje po prijavama vezano za liniju 57. Ko god može, prijavljujte svaku nepravilnost na liniji zato što kada se pokrene sudski postupak, sekretarijat će morati sudu da dostavi sve prijave za liniju i neće imati obrazloženje zašto nisu rešene u zakonskom roku...velika je borba, ali moramo istrajati...