Gde vi gledate....u nebo ili na trasu....nedelja je druže nedelja...pa nije to 26 da jedan stize drugog po Vračaru...ja ne znam koja je potreba da se brani nešto što realno ni na šta ne liči...ovako Solarisi nisu išli nedeljom...a suprotan pravac jedva jedan bus...kome bre ovo treba ovo stizanje i druženje po okretnicama,otpravnici rade samo za GSP na Zelenjaku to mi je jasno,ali šta je bre ovo...koji je bre ovo cirkus,ovo bre pišanje po prevozu i putnicima...nemojte mi vredjati inteligenciju...kome bre ovo treba,kome...kakav bre pravilan razmak intervala,logično je da čekam nedeljom malo duže bus,a ne da mi dodju tri u roku od 5 min...aman bre....ovo bre treba neko da izadje na ulicu i piše kazne da je ovo neki sistem...a samo nije sistem...cirkus je i nije smešno..1. Da li su sva vozila vidjljiva na aplikaciji da možemo da dajemo ovakve zaključke.
2. Prva slika prikazuje situaciju sa pravilnim razmakom intervala (nije baš jedan za drugim kao što se spominje), jedno vozilo očigledno fali između kod Sajma otp. (možda nije u sistemu praćenja)
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока