Šta je novo?

Privatni prevoznici

Видех 3423 на 25, такође и 3474 на 26. Ето где су завршили хигери са потеза 300.

Danas koju god 307. da sam video (Cobra), to na displeju piše Strela Obrenovac... I list papira pa 307...
Videh i na Niš pumpi pre Ustaničke 604 / blok 45 😁
Stvarno se nadam da će se unormaliti stanje, kao što je kod mene na 305 slučaj.

Inače Saga to jedno vozilo koje pušta na 306 bude ja mislim P24023 što bi trebalo da bude Cobra.
Ova ima lepo kodirano
IMG_20241019_044857.jpg

Ona mala gspova kancelarija ne radi vise ono gde su se skupljali vozaci ili radi samo za 63

Стабилизовала се стрела на 307, поштују ред вожње. Само једно возило није видљиво на апликацији, остала 4 јесу.

Pa šta? Kako Mt može da otplati Otokara, a Tp ne može? To što pričaš nema nikakve logike jer neće sigurno Tp propasti i izgubiti sav profit ako pošalju jednog Otokara na 57, a jednog Maza na 59. Jedino je logično da ne žele da uništavaju Otokare po ležećim policajcima, pa onda guraju Mazove dok se skroz ne raspadnu.
Svakako ce sekretarijat uskoro izvrsiti analizu 57 kao i transprodukta pa možda budu i oterani/prevoznik se promeni jer je nemoguće da već 15 dana ne mogu da prijave drugi raspad od maza samo jer sve vreme ide iza prvog jer se prave pametni.Takođe ni displej mu nisu ukodirali vozi sa papirom.A i firmi nije bitna samo otplata već i ugled koji svakako do sada transprodukt nije pokazao...

Poslednja izmena:
Jao daće Bog da ih zamene i da as spasu ovog kriminala. Voleo bih da vidim Lekon na 33 i 57 umesto ovog javašluka... mislim da su trenutno pored 56 dve najgore linije tj. linije sa najgorim privatnicima. Ovo što ljudi pišu i što se priča za 33 deluje nestvarno šta rade...

57 uzima Gsp od 1.11 zbog haosa na liniji
Predivne vesti, nadam se da će im svanuti sunce 🙌

A Transprodukt treba da je sramota, neka kazna bi bila fer.

Druga situacija, nedelja, linija 302, takt na 24 min a idu dve ka Ustaničkoj kao vozić, videh ih kod Kaluđerice ... Ume i Trans Jug da zeza 😬

Poslednja izmena:
Нов сам на форуму,ово је неко стање из Железника
88 гсп
58 гсп
55 Кнежевић за сада сам само његове бусеве видео
521 Барбадос
522 транспродукт

Престов бус још нисам видео
Кад је изгорео Престов маз у Железнику изнад пруге на 521 заменила га је стара Икара у одличном стању,чак му је и клима радила колико је био добро очуван и одржаван

Vrh