BukvalnoВидех 3423 на 25, такође и 3474 на 26. Ето где су завршили хигери са потеза 300.
13Koliko je linija ostalo kosmaju nakon privatizacije
Ova ima lepo kodiranoDanas koju god 307. da sam video (Cobra), to na displeju piše Strela Obrenovac... I list papira pa 307...
Videh i na Niš pumpi pre Ustaničke 604 / blok 45
Stvarno se nadam da će se unormaliti stanje, kao što je kod mene na 305 slučaj.
Inače Saga to jedno vozilo koje pušta na 306 bude ja mislim P24023 što bi trebalo da bude Cobra.
Једина је била данас која је имала кодиран дисплеј, остали су исписивали Стрела Обреновац.Ova ima lepo kodirano
Svakako ce sekretarijat uskoro izvrsiti analizu 57 kao i transprodukta pa možda budu i oterani/prevoznik se promeni jer je nemoguće da već 15 dana ne mogu da prijave drugi raspad od maza samo jer sve vreme ide iza prvog jer se prave pametni.Takođe ni displej mu nisu ukodirali vozi sa papirom.A i firmi nije bitna samo otplata već i ugled koji svakako do sada transprodukt nije pokazao...Pa šta? Kako Mt može da otplati Otokara, a Tp ne može? To što pričaš nema nikakve logike jer neće sigurno Tp propasti i izgubiti sav profit ako pošalju jednog Otokara na 57, a jednog Maza na 59. Jedino je logično da ne žele da uništavaju Otokare po ležećim policajcima, pa onda guraju Mazove dok se skroz ne raspadnu.
Predivne vesti, nadam se da će im svanuti sunce57 uzima Gsp od 1.11 zbog haosa na liniji
Да није можда на 88 по распореду 23 зглоба и 4 соло шихташаMoraćemo jos čekati za zglobove.
88 po pravilu mora 22 zgloba, a 52 8 solo i 6 zglobova.
Mozda sada kad je gsp 23 zgloba i 4 šihtaša, ali ja sam napisao i mislio na to kad strela preuzme 88 da će biti toliko autobusa.Да није можда на 88 по распореду 23 зглоба и 4 соло шихташа
Неће бити соло на 88, по уговору мора зглоб.
То значи да ће у односу на гсп бити један мање бус у саобраћајуMozda sada kad je gsp 23 zgloba i 4 šihtaša, ali ja sam napisao i mislio na to kad strela preuzme 88 da će biti toliko autobusa.
Stvarnoo? Jao baš si nas obradovao!!! Jel' to proverena informacija? Baš bih voleo da se vrati Kosmaj sa redovnom posadom57 uzima Gsp od 1.11 zbog haosa na liniji
Престов бус још нисам видео55 деле Кнежевић и Престо
Кад је изгорео Престов маз у Железнику изнад пруге на 521 заменила га је стара Икара у одличном стању,чак му је и клима радила колико је био добро очуван и одржаванПрестов бус још нисам видео
Jel to znači da će umesto 27, biti 22 busa? Ili 22 zgloba, a 5 solo?Mozda sada kad je gsp 23 zgloba i 4 šihtaša, ali ja sam napisao i mislio na to kad strela preuzme 88 da će biti toliko autobusa.
Biće 22 zgloba samo, neće biti solo autobusa! Ne očekuju se šihtaši.Jel to znači da će umesto 27, biti 22 busa? Ili 22 zgloba, a 5 solo?