Gde čuješ?Чујем у задње време да се прича да ће ступити нека забрана забрана запошљавања у ГСП не знам да ли је тачна информација али ако јесте иде се ка томе..
Valja sve ove jednog dana oterati gde im je mesto.
Gradjane očigledno baš briga, jer da ih je briga izašli bi na izbore, pokušali nešto, ovako neka uživaju u nikad boljim vremenima.
Voze po 3 u konvojima prazni. Na displeju pise 48 ZELEZNICKA STA.Na 48 je došao Lu(d)i travel, videćemo kakvi će biti, gsp je za ovo kratko vreme bio non stop van reda vožnje
Samo ovog ima na aplikaciji, za sada.Sagini BMC-i su startovali na 305 ovog jutra.
Za sad sam video tri komada, ne znam ima li ih na ostalim njihovim linijama.
Ovaj kojim sam ja išao se nije prikazivao na app.
Na 48 je došao Lu(d)i travel, videćemo kakvi će biti, gsp je za ovo kratko vreme bio non stop van reda vožnje.
Велики је залогај прећи са 42 на 48. Јесте да линија 42 дугачку трасу, са кружењима (што је можда и спашава), али је лакша наспрам 48. Бар има мање путника у односу 48, а и поред 48, помажу јој доста 47, 59, 78 и 502.Nemoguće je poštovati red vožnje na 48, previše zaje*******ana linija za turažu prvenstveno zbog Bulevara Oslobođenja i famoznog kružnog toka na Autokomandi.
Nijr bio loš GSP, za sada je Lui loš.
ГСП је требало да остане на тој линији или да Лекон упадне на ту линију...Велики је залогај прећи са 42 на 48. Јесте да линија 42 дугачку трасу, са кружењима (што је можда и спашава), али је лакша наспрам 48. Бар има мање путника у односу 48, а и поред 48, помажу јој доста 47, 59, 78 и 502.
А што се тиче 46, то није дугачка линија, али има много чепова, где упада у ненормалне гужве, али и иде кроз оптерећен потез на ком има пуно путника, где осим линије 55 и од скоро 63, нема линије која би је озбиљно растеретила. Чак и на потезу Мостар-Цветкова пијаца, 46 и 55 функционишу као једно. Поврх свега тога, мислим да је ипак 48 за нијансу тежа него ли 46. Свакако, биће озбиљан изазов за Луи Травел.
Tu samo bager treba da dežura."Brate samo picu da uzmem kod Bucka"
Očigledno su smanjili turazu i zbog toga napravili s****e. Plus crnci koji prvi put voze i idu sporo i onda za njim jedan naš koji poznaje teren i sustigne ga lagano. Ne zna se na kojoj liniji je veći haos danas, trebaće im vremena da se uhodaju.Nije Saga ni poslala vozilo da realizuje polazak u 13:31, sa Terminusa Boleč, koji stalno idem na posao.
Kakav početak
Update : došla su 2 nova BMC u 13:50, jedan vozi naš čovek a drugi vozi crnac.
U isto vreme su došli na Terminus, sa tim što je jedan krenuo, u 13:52.
Na sledećem stajalištu je dolazio i TREĆI.
A idu na 15 min....
A da, evo ga i ČETVRTI kako idemo ka Ustaničkoj, na stajalištu Boleč Centar... Ljudi moji... 4 busa, i onda ih nema sat vremena.
Čekala žena 35 min.
Brate, sve ja razumem... Ali evo ga i PETI, ulazi u Boleč.Očigledno su smanjili turazu i zbog toga napravili s****e. Plus crnci koji prvi put voze i idu sporo i onda za njim jedan naš koji poznaje teren i sustigne ga lagano. Ne zna se na kojoj liniji je veći haos danas, trebaće im vremena da se uhodaju.