Šta je novo?

Privatni prevoznici

E da, 30 još drži GSP. Sa vozilima palim s Marsa doduše.

U Higeru (3515 koga zanima) radi ozvučenje koje čas probija bubne opne, čas šapuće, ali nikad ne izostavi imitaciju zavijanja motora dok se ne ugasi emitovanje tj. "cut".

Kako vozač da gas, kad pipka nestrpljivo ono zjuuzjuu to se čuje iz zvučnika odvrnutih do daske, ali nije zvuk motora nego elektronsko zujanje kao da je motor smetnja. Budibogsnama.

Sve sam video, al ovo još nisam. Nadam se da mi je to bila među poslednjim ako ne i poslednja vožnja kosmajskom 30. Samo da tu bagru ne vrate na 37, e onda je stvarno pola grada na*ebalo.

Poslednja izmena:
Dumeco je preuzeo 53. Na displejima ih nema ni u tragovima. Nove Cobre su pustili, ali cini mi se da su i oni daleko ispali iz reda voznje.
89 jos uvek drzi GSP.
A na 59 i dalje stanje blaga jeza i uzas. Te ih nema na displejima ( ali ni u stvarnosti), te im je raspon izmedju dolazaka ( kad se pojave na displeju) oko 17 min.
Veceras me umalo na raskrsnici ne pokupi jedna 59, koju je, naravno, vozio crnac, a autobus .... Akia koju kao sa nekog otpada da su doterali, sva se raspada. Cak mi se cini da je bus bio Banbusov.

Nema primedbi za 25P danas, Ldm i oni su mi jedini za pohvalu od svih prevoznika koji su preuzeli linije.
Preskakao LDM stajališta sa sve upaljenim displejem.
Screenshot_20241007_224405.jpg

307 редовно не остварује полазак у 06:11 док возила блеје на терминусу! Није ми јасно ако су у квару зашто их истерују из гараже?(Ако је уопште квар у питању).И јуче исто неостварен полазак око 9 ујутру мајстори чачкали аутобус нешто

307 која би требало да буде најбоља лија на потезу 300 у теорији је дефинитивно сада најгора! Стално изостављени поласци или квар од свих аутобуса на Устаничкој у 99% случајева ако је неки у квару то је 307!
У наставку пишем овај #3202 што је требао да крене у 06:11 кренуо један полазак касније

Sta ocekivati od 3202, pa taj bus isteruju samo zbog brojnog stanja. Niko nece da ga vozi

Dumeco je preuzeo 53. Na displejima ih nema ni u tragovima. Nove Cobre su pustili, ali cini mi se da su i oni daleko ispali iz reda voznje.
89 jos uvek drzi GSP.
A na 59 i dalje stanje blaga jeza i uzas. Te ih nema na displejima ( ali ni u stvarnosti), te im je raspon izmedju dolazaka ( kad se pojave na displeju) oko 17 min.
Veceras me umalo na raskrsnici ne pokupi jedna 59, koju je, naravno, vozio crnac, a autobus .... Akia koju kao sa nekog otpada da su doterali, sva se raspada. Cak mi se cini da je bus bio Banbusov.
Relativno često idem na Vidkovac (min 1 nedeljno) i za odlazak koristim 59, novi Otokar je savršen autobus. Uživanje voziti se u njemu.
Ima jedan bus milsim da je Rakia kome fali 2 red šedišta iza 2. vrata.
Na aplikaciji se više puta deslio da se vozilo izgubi, pa kad izađem i opet uđem u istu da se opet pojavi.

Današnje stanje deluje kao da se normalizovalo na 305.
Voze kada im je i red, koliko sam mogao da ispratim.

Vozio sam se sa P24029 i hlađenje je bilo prijatno, stranac je vozio.
Tu su BMC : P24025, P24026, P24027, P24028, P24029 & mislim šihta Cobra P41330.

BMC - P24025 (SAGA TRANS)

IMG_20241008_141003.jpg

BMC - P24029
IMG_20241008_121922.jpg

Linija 20, Ćurdić, Otokar Kent C - P26606

IMG_20241008_143231.jpg

GSP je redukovao tu šihtu 6/305.
Izgleda da sad ponovo ima 6 polazaka na 305.
Strela bi takođe trebala da vrati 7/307.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

GSP je redukovao tu šihtu 6/305.
Izgleda da sad ponovo ima 6 polazaka na 305.
Strela bi takođe trebala da vrati 7/307.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ali ugovorom je 305 bila predviđena za 5 vozila kao i pod Gsp-om, a i po redu vožnje mi ne deluje da se ista menjalo i da ima 6 vozila.

Od sutra 305 dobija novi red vožnje i biće 5 polazaka kao po ugovoru. 3522 se pokvario na 307, ali su ga popravili i sad kreće svega nekoliko minuta nakon 3202.

Vrh