Bitno da je za naše ljude obuka 3000 evraEvo me u famoznoj 48, naravno, došle su dve.
Crnac, pojma nema da vozi, koči naglo, letim po putničkom prostoru.
LDM ispade najbolji.S obzirom na to da će je uzeti Trans jug, neće biti loše. Nema primedbi za 25P danas, Ldm i oni su mi jedini za pohvalu od svih prevoznika koji su preuzeli linije.
Preskakao LDM stajališta sa sve upaljenim displejem.Nema primedbi za 25P danas, Ldm i oni su mi jedini za pohvalu od svih prevoznika koji su preuzeli linije.
Mogao bi Lu(d)i da malo oladi, ove budale ćr i poslednji polazak raditi u konvoju izgleda.
Pogledajte prilog 214327
Relativno često idem na Vidkovac (min 1 nedeljno) i za odlazak koristim 59, novi Otokar je savršen autobus. Uživanje voziti se u njemu.Dumeco je preuzeo 53. Na displejima ih nema ni u tragovima. Nove Cobre su pustili, ali cini mi se da su i oni daleko ispali iz reda voznje.
89 jos uvek drzi GSP.
A na 59 i dalje stanje blaga jeza i uzas. Te ih nema na displejima ( ali ni u stvarnosti), te im je raspon izmedju dolazaka ( kad se pojave na displeju) oko 17 min.
Veceras me umalo na raskrsnici ne pokupi jedna 59, koju je, naravno, vozio crnac, a autobus .... Akia koju kao sa nekog otpada da su doterali, sva se raspada. Cak mi se cini da je bus bio Banbusov.
Tako i na 34, prvi dan ih nije bilo uopšte, a posle toga se stanje unormalilo, koliko sam mogao da ispratim.Današnje stanje deluje kao da se normalizovalo na 305.
Voze kada im je i red, koliko sam mogao da ispratim.
Jel električni?
Ali ugovorom je 305 bila predviđena za 5 vozila kao i pod Gsp-om, a i po redu vožnje mi ne deluje da se ista menjalo i da ima 6 vozila.GSP je redukovao tu šihtu 6/305.
Izgleda da sad ponovo ima 6 polazaka na 305.
Strela bi takođe trebala da vrati 7/307.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока