Šta je novo?

Privatni prevoznici

Ostatak je vecinski u stranci, nisu smeli. Ne smeju se pobuniti jer ce dobiti otkaz, kao i za svaku, ali apsolutno svaku firmu koja je do sad propala, a ogroman je broj u pitanju.

Moze li neko da napise kakva je situacija sa penzionerima u javnom prevozu? Da li ih je stvarno toliko mnogo kao sto se prica ima li neka starosna granica?

ne razumem, jesi u BG, cim vidis privatni autobus ili vozi Bangladesanin ili penzioner, tako da ih je par stotina sigurno

POD HITNO! Smanjiti granicu za D na 18 ako grad želi da dobije lepu brojku mladih vozača koji bi taj posao radili sa ljubavlju zato što ga logično i vole. Ne bi se džabe prijavljivali da ga ne vole to je sigurno... Osoba sa 18 godina je punoletna.. sama odgovara za svoje postupke. Dovoljno je zrela da za vreme obuke savlada gabarite i sve potrebno za osnove obavljanja posla u prevozu.

Solidno se drže Citari nakon evo nekih godinu dana rada, primetio sam jednu slabu tačku, a to je spoj šipki, panela i krovnog dela putničkog salon, tu solidno kvrcka.

O HigijenI se jako malo vodi računa, pod je prljav, a i sedišta, vidi se da se čisti samo letimično, a i to ne svaki dan.

20240928_161623.jpg

P.S. Strašno me živcira šo ne povežu displeje koji su trenutno najbolji u Beogradu, ali to govori o njihovoj posvećenosti..

Solidno se drže Citari nakon evo nekih godinu dana rada, primetio sam jednu slabu tačku, a to je spoj šipki, panela i krovnog dela putničkog salon, tu solidno kvrcka.

O HigijenI se jako malo vodi računa, pod je prljav, a i sedišta, vidi se da se čisti samo letimično, a i to ne svaki dan.

Pogledajte prilog 213080

P.S. Strašno me živcira šo ne povežu displeje koji su trenutno najbolji u Beogradu, ali to govori o njihovoj posvećenosti..
Zasto ne ubace na taj monitor mapu i putanju linije da bude korisno.
Neki mazovi su pocetkom 2000tih na liniji 610 dok je radio (oni sto su bili najprljaviji znace neko) su imali

Imali su i Liazi tamo negde 2010. monitore sa mapama i pozicijom vozila.

BMC Procity 18 -Niš Ekspres (NI 418 HX)
Obuka vozača na liniji 56
Veliko pozdrav za Šorketa
IMG_20240926_151213.jpg

BMC Procity 18- Niš Ekspres (NI 418 HU)
Obuka vozača na liniji 56
Veliki pozdrav za Marka
IMG_20240926_152816.jpg

IMG_20240926_152827.jpg

IMG_20240926_152927.jpg

IMG_20240926_152934.jpg

Vrh