A kada ti preskoči stanicu, pa se pravi lud ili te ne razume, što rade previše često, šta onda?
Pola života sam izgubio hodajući od FON-a do Atletske dvorane, jer su u 90% slučajeva preskali stajalište i to namerno, jer ih mrzi da stanu, ma pritiskam STOP dugme, stojim kod vratiju, ništa to za njega ne znači.
jedan je u Citara na 600 toliko jako zakočio na kružnom sa silaksa od mosta ka Sajmu, da je par kofera od turista poletelo i umalo povredilo ljude koji su stajali. Nikakvo izvini ništa, bata odmah na kočnicu, jer se uplašio kružnog toka (niko ga nije isekao), ima kačket na glavu i na to je preko stavio kapuljaču duksa, izgleda kao otmičar, a ne vozač.
Komunikacija mora da postoji, pogotovo u vanrednim situacijama, zamisli neko dobije srčani udar u autobusu (No. 1 smo nacija po tome), a ovaj ni ne razume šta se dešava i tera dalje normalno.
Nije, bar da ja znam. Ako i jeste, to sigurno nije činio nekoliko decenija.Да ли гсп продаје своје старе аутобусе да ли је некада продавао?
Prebaciće on to na potez 400 koji dobijaDžabe pušta kad odlazi 71 Gsp-u
Од 1.10.Evo ja imam lepse pitanje u moru ove agonije i rasprave. Jel su krenuli privatnici na potezu 300 i ako jesu, jel ima neko neku sliku? Nisam u prilici da idem ka tom potezu trenutno, a zivo me zanima
Ako budu predavali još nešto pored ovoga što već jesu, komotno mogu katanac na GSP da stave.Е кад су 52 и 56 предали Стрели, односно Ниш експресу више ме ништа не изненађује,не би ме чак чудило да оду најјаче линије попут 17,18,23,31,95.
Gleda se ekonomičnost a velika km. 95 je linija neekomomična, loš put i stalno je kreni stani, dosta goriva se troši, dok je 85 dobra trasa.Е кад су 52 и 56 предали Стрели, односно Ниш експресу више ме ништа не изненађује,не би ме чак чудило да оду најјаче линије попут 17,18,23,31,95.
Katastrofa, ali je srećom neka vanredna okolnost... Sećam se da sam pre oko dve godine i na 860 isto video kombi...Strela poslala sprinter 70657 na liniju 706... Nemam komentar...
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Неки квазифорумаш са супер ултрамегагига тајног форума је сликао Лудаковог Спринтера на 46 пре коју годину.Katastrofa, ali je srećom neka vanredna okolnost... Sećam se da sam pre oko dve godine i na 860 isto video kombi...
Колко је људи стало у комбиStrela pustila minibus na 706, vozio 2 kruga