Šta je novo?

Privatni prevoznici

Да ли гсп продаје своје старе аутобусе да ли је некада продавао?
 
A kada ti preskoči stanicu, pa se pravi lud ili te ne razume, što rade previše često, šta onda?

Pola života sam izgubio hodajući od FON-a do Atletske dvorane, jer su u 90% slučajeva preskali stajalište i to namerno, jer ih mrzi da stanu, ma pritiskam STOP dugme, stojim kod vratiju, ništa to za njega ne znači.
jedan je u Citara na 600 toliko jako zakočio na kružnom sa silaksa od mosta ka Sajmu, da je par kofera od turista poletelo i umalo povredilo ljude koji su stajali. Nikakvo izvini ništa, bata odmah na kočnicu, jer se uplašio kružnog toka (niko ga nije isekao), ima kačket na glavu i na to je preko stavio kapuljaču duksa, izgleda kao otmičar, a ne vozač.

Komunikacija mora da postoji, pogotovo u vanrednim situacijama, zamisli neko dobije srčani udar u autobusu (No. 1 smo nacija po tome), a ovaj ni ne razume šta se dešava i tera dalje normalno.​
I ja sam imao slično iskustvo na 600 nedavno. Sedim na sedištu pored prozora i čvrsto se držim za šipku kako ne bih pao, koliko je brzo i naglo ulazio u krivine i kružne petllje.​
 
IMG_8644.png
 
Evo ja imam lepse pitanje u moru ove agonije i rasprave. Jel su krenuli privatnici na potezu 300 i ako jesu, jel ima neko neku sliku? Nisam u prilici da idem ka tom potezu trenutno, a zivo me zanima :)
 
Izvinite, jedno pitanje, da li linija 85 prelazi u Strelu, jer sam malopre video Solarisa.
 
Neće 85 u ovoj turi, priča se da će sledeće godine otići sa još nekim linijama.
 
Zar nije ugovor na 10 godina? Ili to ne važi za GSP i mogu da ga čerupaju kad hoće?
 
Е кад су 52 и 56 предали Стрели, односно Ниш експресу више ме ништа не изненађује,не би ме чак чудило да оду најјаче линије попут 17,18,23,31,95.
 
Ozbiljan sam, mislio sam da su otisli u njihovo, cudno mi videti U Borci vozilo Gsp - a:ROFLMAO:
 
A to više pričaju, a realno priča se sad već svašta, što baš počinje malo i da iritira. Teško da će baš sve dati Streli, i mogli bi malo i da sačekamo, jer tek što je ovaj tender prošao. Ovo sad što se dešava stvarno je i bilo najavljeno, išao je tender, dodeljene su linije, i to je to. Kako će to parcijalno sad da daju jednu po jednu posle svega ovoga. To mi već ne izgleda realno. Šapić takođe može svašta sad da priča, pa neće on biti doživotni gradonačelnik. Otići će i on, verujem i pre kraja mandata, jer sumnjam da je sa velikim vođom u baš dobrim odnosima. Znam da je većini nebitno šta će se sa GSP-om dešavati, al sad već imamo dosta pisanja u stilu najcrnjeg scenarija. Preteruje se po meni.
 
Е кад су 52 и 56 предали Стрели, односно Ниш експресу више ме ништа не изненађује,не би ме чак чудило да оду најјаче линије попут 17,18,23,31,95.
Ako budu predavali još nešto pored ovoga što već jesu, komotno mogu katanac na GSP da stave.
 
Е кад су 52 и 56 предали Стрели, односно Ниш експресу више ме ништа не изненађује,не би ме чак чудило да оду најјаче линије попут 17,18,23,31,95.
Gleda se ekonomičnost a velika km. 95 je linija neekomomična, loš put i stalno je kreni stani, dosta goriva se troši, dok je 85 dobra trasa.
 
Katastrofa, ali je srećom neka vanredna okolnost... Sećam se da sam pre oko dve godine i na 860 isto video kombi...
Неки квазифорумаш са супер ултрамегагига тајног форума је сликао Лудаковог Спринтера на 46 пре коју годину.
 
Vrh