Šta je novo?

Privatni prevoznici

Od 1. bi trebalo čim se već obučavaju, ali viđaćemo idalje GSP i Unacop na 72 jer je linija sklona ispadanju iz turaže, radiće se prekomande sa 75 i 84 kao i sad.

Uzimaju i 612, dok će za 45, 81, 81L i 613 verovatno čekati primopredaju linija između privatnika i GSP, ne verujem da mogu da ih uzmu pre toga.

601

IMG_1904.jpeg

izgleda da je 711 prva linija sa poteza 700 koja se prikazuje na mapi. Ili se još neka prikazuje?

Znači ništa od Strele pre januara na 45,81 i 81l ako ovi ne budu ranije predali linije. Očekujem rasprodaju vozila njih i Mobilitasa drugim privatnicima koji će ucestvovati na tenderu i onda će sa tim vozilima raditi naredne 3 godine.

Imaju rok od 90 nakon potpisivanja ugovora da preuzmu linije, a Strela ima rok do 25. septembra da preuzme 45, 81, 81L i 613, tako da će se to obaviti najkasnije tada. Za LDM i Unacop ne verujem da napuštaju prevoz.

Imaju rok od 90 nakon potpisivanja ugovora da preuzmu linije, a Strela ima rok do 25. septembra da preuzme 45, 81, 81L i 613, tako da će se to obaviti najkasnije tada. Za LDM i Unacop ne verujem da napuštaju prevoz.
Neće moći ako još uvek Unacop i Košava budu imali važeći ugovor, osim ako se Unacopu opet ne zapreti da će im se ponoviti scenario pre 15ak godina kad im je zapaljena cela garaža

Ima li neke informacije za liniju 57? Ko bi nju hteo da uzme? :D

Kome li će onda ići 42-jka, ako Lui izleti iz javnog prevoza. Kad bi je dali GSP-u. Kakvi god da smo, kad pomislim ko bi mogao da dođe na liniju muka me uhvati. Lui skoro uzeo nove Otokare, al mi ga opet ne bi bilo nimalo žao, ako ga izbace. Samo Strelu da ne gleda i kod mene još.

Kome li će onda ići 42-jka, ako Lui izleti iz javnog prevoza. Kad bi je dali GSP-u. Kakvi god da smo, kad pomislim ko bi mogao da dođe na liniju muka me uhvati. Lui skoro uzeo nove Otokare, al mi ga opet ne bi bilo nimalo žao, ako ga izbace. Samo Strelu da ne gleda i kod mene još.
42 je pripadala NBGDu.Po njenoj trasi sto se GSPa tice blizu joj je Kosmaj.
Imali neke linije koje su sad privatnik neki da se vraca GSPu?

Ništa od GSP-a i ta linija će se davati na tenderu privatnicima.

Ako ne ništa makar će se konačno broj prevoznika smanjiti što pozdravljam, smatram da je nemoguće kontrolisati ovoliki broj prevoznika, a nije ni fer da svako ko ima šupu u okolini Beograda živi od gradske kase.

Svakako, tu se slažem, al opet najavljeno je pojačanje linije vikendom. Kad počiste sve te neželjene prevoznike, ko će da uleti umesto njih. To me iskreno brine. Jel sigurno ostaje da radi CL&C, jedan Bane koji je, blago je reći, kriminalan, a jeza me hvata od pomisli da Strela krene masovno da uzima i dvocifrene linije. Ne vidim ko se od prevoznika oprema sve novim autobusima, pa se i s toga pitam ko će sve da zameni te što navodno odlaze, jer se tu ipak ne radi o malom broju autobusa.
@Nikola03
Uzima GSP 26, 32, 37, 74, 79....

Uzima GSP 26, 32, 37, 74, 79....
79 ne uzimaju, ona ide privatniku i biće potpuno električna. GSP uzima 24, 25, 26, 32, 35, 37, 58, 60, 68, 71, 74, 78 i 84, a gubi 30, 52, 53, 56, 56L, 57, 64, 70, 72, 73, 88, 89, 96 i sve preostale trocifrene (ne znam jedino za 400).

Vrh