Šta je novo?

Privatni prevoznici

Biće više Cobri nego Bmc kako je pocelo, samo Strela ima bar jedno 80 komada, a tek koliko Unacop, Saga, Lekon i ostali uz ove nove koje će kupiti, Dumeco samo 10 komada.
 
Čini mi se da su počeli polako da ugrađuju displeje na solo mercedesima na potezu 700
 
Biće više Cobri nego Bmc kako je pocelo, samo Strela ima bar jedno 80 komada, a tek koliko Unacop, Saga, Lekon i ostali uz ove nove koje će kupiti, Dumeco samo 10 komada.
Strela trenutno ima tačno 100 Cobri, 63 u saobraćaju i 37 na čekanju.
 
Izgleda da su u Kragujevcu završili Ikarbusi iz ATP.


"Iz ovih razloga prevoznik je obezbedio pet dodatnih vozila marke Ikarbus sa Mercedesovim agregatima koji će biti uključeni u rad krajem ove nedelje, najavljuju oni."
 
Strela trenutno ima tačno 100 Cobri, 63 u saobraćaju i 37 na čekanju.
A koliko je Conecta?
Pretpostavljam da to računaš sa nabavkom za poteze 100 i 700. Koliko shvatam, kada ih u potpunosti preuzmu, to im je to. Ovo ostalo će uzimati drugi privatnici.
 
Naručili su 120 solo conecata za poteze 100 i 700 + 10 komada na potezu 600, imaju i solo conecte u Nišu.
 
Odakle ti te cifre? 70 zglobova je potrebno za sve linije koje drže i koje će uzeti.
 
Preuzeto sa instagrama: @byconecto
33c6c193be7812599102360d884f16ee.jpg


Sent from my RMX3710 using Tapatalk
 
Dobiše relativno lagan potez, sem 405-ice, mada i tu je put u većini ok sa nešto jačim usponima. Dosta kilometara bez preteranog habanja, mada BMC zujalice su to. Za njih ni 408-ica nije baš lagana😁 Brine me i lokalna fauna. Pitom zvuk Mercedes/MAN kombinacije kad zameni vriska turske postavke Cummins motora, ima živuljke da mrdnu sa pameću😁
 
Pogledajte prilog 205546
Nisam znao da moze bus sa 2 vrata
Jedino sto ima zanimljiv zadnji displej
(y)

A zato na 38L, 76, 87, 110, 202 i sl. nemo' slučajno da GSP zaboravi na treća vrata. Babe "od Veliko selo" naoružane "s cegeri" opasnost po Gangul-pašinu tramvajcidnu rabotu u Višnjičkoj.

Šalu na stranu kad je tolko zagrizla sad nek se davi zajedno sa svima koji joj se dive, a ovi da ne drame više imajući u vidu da su upravo njihove žalopojke uzrokovale "transformaciju 600" i raspad pola koridorske mreže (solo BMC).

I nemojmo se sad čuditi jednoj Streli koja čini sve što joj je i dozvoljeno. U zemlji oportunista s vlašću kojoj su Rusi i Kinezi najbolji drugovi svako bi radio isto da može. GSP-u prvom tradicionalno svašta polazi za rukom, kao i nemalom broju privatnika u poslednje vreme. Strela se bahati, ali nikako nije izuzetak. Šira slika obuhvata sistemski gubitak kontrole kvaliteta pružene usluge, uz istovremeno nikad veće finansijske rashode.
 
Vrh