ovi solarisi su ekstra. Baš šteta što idu u Kg.70189 na 860I
Cummins motor, ograničen na 90.
Snimak vožnje:
Подразумева се да ће нешто старије на потез 500 јер ће се нове Кобре саме отплаћивати на 84.Jel to nova cobra ili? Tu je i P41146
Pogledajte prilog 187959
Lupaju Boga mi na rupe na Ledinama kod zadnjeg levog točka i to poprilično ponekadJa se vozio u Strelinoj koja je ista i ništa ne lupa ni ne trese
Jedino primetno jeste mehanika, veoma dobro vuku, ovako ništa posebno.
Starije niskopodne GD272LF su bile puno bolje, barem meni lično.
A koja je poenta kod Strele da kupuju bolja vozila za KG, a lošija za BG? Što nisu uzeli Citare za BG a konekte za KG? Meni bi takva logika bila racionalnija od ove.Čim stignu solo conecti namenjeni za potez 600, Citari će otići.
U tom slucaju najbolje da Citare podjednak broj Citara i Konekta i da ih podele ravnopravno među gradovima u kojima voze.A onaj iz Kragujevca se misli: "Koja je poenta da sve najbolje bude u BG - u, a da se ostali gradovi i mesta tretiraju kao zadnja rupa na svirali.".
Ne razumem zbog čega misliš da sam zaokružio broj 1? Na ovom forumu je opšte poznato da sam apstinent i da redovno kritikujem i ove i one.Реци ми да си заокружио број 1 без да ми то кажеш.
Ne bi Strela to htela ni u najgorem košmaru, verovatno kao i poteze 300 i 400 gde se lome busevi samo tako.ja bi Streli dao sve ove jake linije po BG uz uslov da se uzimaju samo najnoviji Citari i Man-ovi.