Stigli novi zglobni BMC CNG u C&LC.
Ko zna sta ce biti za 2 godine,njima nikad nije verovatinije mi jasno...zašto ih kupuju kad će se 2026 navodno povući?
Imaju Otokara CNG na 94 radiC&LC i CNG autobus, šta može poći naopako
Jel su imali oni ranije CNG vozila?
za sad otokar cng i man lion's city cngC&LC i CNG autobus, šta može poći naopako
Jel su imali oni ranije CNG vozila?
Priča se bas o 3-4 Bmc za C&LC i uz to imaju još 2 nova zglobna ManaТо су вероватно још 2 BMC-а.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
To ti samo pokazuje koliko je to unosan posao. Plaćanje na vreme, dobra cena...Biće već poprilično otplaćen, a imaće i dobru cenu kao polovan u tom trenutku. Krševi traže zamenu, a nečim moraju raditi i to preostalo vreme.nije mi jasno...zašto ih kupuju kad će se 2026 navodno povući?
Bas to, ako napuste gradski prevoz, prodace svoja vozila drugim privatnicima kao sto se desavalo kroz istoriju, mislim sa onim fapovima koje je imao neki privatnik, pa ih je kupio transprodukt i lekon. A toliko im je dogorelo da su po hitnoj proceduri naručili ove Bmc, jer jednostavno nemaju više šta da izbace na ulice i onda će zbog toga plaćati penale gradu.To ti samo pokazuje koliko je to unosan posao. Plaćanje na vreme, dobra cena...Biće već poprilično otplaćen, a imaće i dobru cenu kao polovan u tom trenutku. Krševi traže zamenu, a nečim moraju raditi i to preostalo vreme.
E na to sam mislio, tako da ne bi bilo prvi putСве Кодексове градске аутобусе и онај мучени Ирисбус је купила Тамнава, Виктор Бошове Фапове је Лекон купио заједно са целом фирмом.