Hocu da ti kažem da ima sa laganim gašenjem gspa to sto se uzimaju takva vozila, oseti se da je Gsp izgubio dosta polazaka, naročito Kosmaj gde sad ima popriličan visak vozilaKakve veze ima Strela i potez 600 sa nabavkom Manova C&LC?
Hocu da ti kažem da ima sa laganim gašenjem gspa to sto se uzimaju takva vozila, oseti se da je Gsp izgubio dosta polazaka, naročito Kosmaj gde sad ima popriličan visak vozilaKakve veze ima Strela i potez 600 sa nabavkom Manova C&LC?
Po zakonu GSP ne sme da ima manje od 51% gradskih linija i zbog toga je potez 600 proglašen prigradskim iako će se jelte na njemu voziti isključivo gradski autobusi; ne verujem da će išta više predavati u skorije vreme, čak je i Streli ovo težak zalogaj što dovoljno govori činjenica da nemaju vozače i da kasne zglobna vozilaHocu da ti kažem da ima sa laganim gašenjem gspa to sto se uzimaju takva vozila, oseti se da je Gsp izgubio dosta polazaka, naročito Kosmaj gde sad ima popriličan visak vozila
Лупају глупости у скупштини. Нема закона који се баве тако детаљним стварима као што је коју линију држи који превозник.Tako su rekli u skupštini onog dana kada se potez 600 predavao, po kom tačno zakonu ne znam
Nagoveštava tektonske promene jer se oba prevoznika pripremaju da podignu kvalitet voznog parka u odnosu na GSP kome se ukoliko novim nabavkama (svim samo ne blagovremenim) ne isprave skorašnje brljotine nadasve crno piše.Kakve veze ima Strela i potez 600 sa nabavkom Manova C&LC?
To su bile priče od kojih nema ništa, CLC nabavlja nova vozilaako se dobro sećam, valjda od prvog oktobra gsp preuzima potez 500, tako da bi CLC-u ostali samo 33, i ja mislim 71.
Стрела потез 600 узима.ako se dobro sećam, valjda od prvog oktobra gsp preuzima potez 500, tako da bi CLC-u ostali samo 33, i ja mislim 71.
74*ako se dobro sećam, valjda od prvog oktobra gsp preuzima potez 500, tako da bi CLC-u ostali samo 33, i ja mislim 71.