[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=620277#p620277:1631k5ir je napisao(la):
Kesha » Sat May 04, 2019 9:05 am[/url]":1631k5ir]Ma ne vredi Becks polemisati sa Gašparom. Prosto, uvek uspe da, iznova i iznova, iznenadi ispisanim glupostima. Kad je Ikarbus u pitanju, narod je žrtva, a za mercedesovog Conecta (uzvišeno božanstvo koje te vodi na sedmo nebo :lol: ) narod je rogata marva, ili ti narodski rečeno, jedna obična st***. Večito priča o nekoj udobnosti u nekom gradskom autobusu, kao da su ta vozila predviđena da se njima voziš i po nekoliko sati u kontinuitetu :roll: Svi su kruti, i većinom osećaju i najmanju neravninu, što je i normalno, što zbog pneumatika, što zbog samog vešanja, koje opet, mora biti kruto zbog predviđenih opterećenja. Već sam pisao da je Solaris toliko krut iznad neutralne osovine kad nije opterećen, da od silnog poskakivanja ne možeš maltene ništa pročitati na telefonu, recimo. Mislim, to je potpuno normalno. Japanci su malo udobniji iz već poznatih razloga, kao i Conecti, a i LE-i su nešto bolji po tom pitanju. M-ovi su, sa druge strane, poprilično kruti. Prosto, od niskopodnih autobusa se ne može očekivati ne znam kakva udobnost. Mada, veliko je pitanje šta uopšte Gašpar podrazumeva pod pojmom udobnost.
Vrata, toliko popljuvana kod Ikarbusa, uzrok silnih Gašparovih kašnjenja i frustracija, kod jednog Mercedesa su savim ok, iako se kod njega gubi i više vremena. No, tu je već mentalitet problem, jer narod se ne sme kešati o vrata jednog Conecta, dok kod Ikarbusa mogu i na krov da idu kad su velike gužve, s obzirom da su to, ipak, autobusi za st*** :roll: Skoro sam baš išao jednom Temsom na 48-ici. Vozač se baš namučio sa vratima, koja su se više puta sama otvarala nakon zatvaranja, al čak i kad bi i tako nešto video, Gašpar na to ne bi mnogo obratio pažnju, jer to nije Ikarbus.
Čitam isto tako šta piše i za 95-icu, odnosno, kako se svađa sam sa sobom. Ljudi pišu jedno, a on po starom dobrom običaju, nešto sasvim drugo i tako u krug. Čovek, jednostavno, ne ume da komunicira normalno. Imaj svoj stav i mišljenje Gašpare, al poštuj, i bar ponekad, saslušaj i druge, ili možda bolje rečeno, lepo pročitaj šta je napisano da bi mogao da daš i iole normalan odgovor.