Šta je novo?

Privatni prevoznici

Na liniji 57, posle 28 mojih + ko zna koliko drugih prijava, rešili su da otklone problem tako što će da povećaju interval sa 20 na 25 minuta. Znači čekaćemo 50 umesto 40 minuta... pošto po pravilu idu jedan za drugim, sjajno rešenje! I uveli polaske od 05 do 06h koji apsolutno nikome ne trebaju, niti ih je ko tražio, da idu prazni, da nakupe km.
Cirkus, sou!

U utorak ujutru na skretanju iz Beogradskog Bataljona u Zarkovacku su isle dve 57 branik uz branik. Jeste bio sneg i haos ali opet...

Novi dan = novo iznenađenje kod Linee.

Danas smo se vozili u mraku, srećom pa se još nije skroz smrklo.

1000047083.jpg

Pišite svi prijave i žalbe na novi red vožnje na 57. Pa kad prime 50 prijava, možda razmisle o gluposti koju prave.
Управо иду један иза другог. Звао оперативно-контролни центар на 011 3300 801 и каже госпођа да касне због гужве. Ја јој кажем да нема никакве гужве на траси и да је линија редовно саобраћала док је држао ГСП. Спустила ми слушалицу.
Звао сам их поново и рекао да прво погледају трасу линије па да онда причају да ли има гужве.

Poslednja izmena:
Nije uopste pricam za sagu nije uopste los prevoznik cak sta vise jedan od najboljih prevoznika u gradu otkad je vratio ove gradske linije i uzeo potez 300(305,306,311,309 je vec imao...)povecao je broj polazaka na 305,306,311 gde su ljudi cekali sa gspom po 50 minuta bus a sad cekaju 15.a linija 33 bi mogla i da se da gspu posto imaju viska vozaca kao i 48 mozda bi se tako promenilo nesto
Samo da te ispravim, na 305 je bio povećan red vožnje ali je trajao 2 dana (07.10-09.10).
Pa je onda vraćen na ovaj sa 5 vozila.

Ali je 500 puta bolje nego SP Košmar 😁

Samo da te ispravim, na 305 je bio povećan red vožnje ali je trajao 2 dana (07.10-09.10).
Pa je onda vraćen na ovaj sa 5 vozila.

Ali je 500 puta bolje nego SP Košmar 😁
Чини ми се да је на 305 сад бољи ред вожње иако идаље има 5 возила као и док је гсп био? Некад ми се чини да радним данима у шпицу редовније иде 305 од 307, иако су им километраже приближне, а број возила на 307 за 2 већи.

Чини ми се да је на 305 сад бољи ред вожње иако идаље има 5 возила као и док је гсп био? Некад ми се чини да радним данима у шпицу редовније иде 305 од 307, иако су им километраже приближне, а број возила на 307 за 2 већи.
Pa nekada je na 305 interval bio 11-14, sada je 15-18.
Na 307 je bio 10-12, imala je 307. uvek malo bolji (tako je i bilo ispravno).
Sada je na 307 super red vožnje, pogotovo vikendom.
Bio sam se oduševio kada su stavili poboljšani red vožnje 07.10. rekoh sebi, o napokon, a onda kada sam video da su ga redukovali na prošlogodišnji, malo sam se razočarao.
Ali posle svega, i evo 2 meseca posle preuzimanja Sage, moram reći da sam zadovoljan 9,5/10.
Ima tu nekih sitnica, ali što se tiče i stranih vozača i vozila, mnogo bolje nego GSP.

Molim Igora da prebaci ovo u temu "red vožnje" , ako tako smatra ispravnim, izvinjavam se.

Управо иду један иза другог. Звао оперативно-контролни центар на 011 3300 801 и каже госпођа да касне због гужве. Ја јој кажем да нема никакве гужве на траси и да је линија редовно саобраћала док је држао ГСП. Спустила ми слушалицу.
Звао сам их поново и рекао да прво погледају трасу линије па да онда причају да ли има гужве.
Ma da, stalno ponavljaju jedno isto. Gužva i ležeći, sneg i led. Samo vrte u krug. Pitao sam ih da mi nabroje 3 stanice na liniji prekjuče, spustili mi slušalicu. Kada sam zvao prošle nedelje i pitao što vam 57ice idu jedan za drugim rekla i je ,,ne idu meni nego vama" nasmejala se i zalupila slušalicu. Apsolutno se ne mešaju u svoj posao iti ih zanima. Zato samo prijave na info@bgprevoz.rs i beokom. To moraju da zavedua i postoji dokaz.

Kada sam zvao prošle nedelje i pitao što vam 57ice idu jedan za drugim rekla i je ,,ne idu meni nego vama" nasmejala se i zalupila slušalicu.
U bre. Verovatno joj do*izdilo, ali za pasivnu agresiju bi na Zapadu završila kao čistačica. Ipak je korisnik pojam poštovanja. On je taj koji može da izjavi nezadovoljstvo po pitanju pružene usluge ali nikako obratno.

Eto ako bar ne možeš prevoznika da kriviš, možeš Gradonačelnika koji je rekao kako ne može da kažnjava GSP (a privatnike kao može).

Pa nekada je na 305 interval bio 11-14, sada je 15-18.
Na 307 je bio 10-12, imala je 307. uvek malo bolji (tako je i bilo ispravno).
Sada je na 307 super red vožnje, pogotovo vikendom.
Bio sam se oduševio kada su stavili poboljšani red vožnje 07.10. rekoh sebi, o napokon, a onda kada sam video da su ga redukovali na prošlogodišnji, malo sam se razočarao.
Ali posle svega, i evo 2 meseca posle preuzimanja Sage, moram reći da sam zadovoljan 9,5/10.
Ima tu nekih sitnica, ali što se tiče i stranih vozača i vozila, mnogo bolje nego GSP.

Molim Igora da prebaci ovo u temu "red vožnje" , ako tako smatra ispravnim, izvinjavam se.
Takodje i 311 moram da pohvalim idu zaista od kad je saga uzela mnogo redovnije doduse ponekad ide vozic ali kad prijavis odma se resi problem video sam upravo higer ne znam koji gb nisma uspeo da uhvatim ali sam uspeo da vidim da pise linija 401

Priča mi vozač Strele sa 307 da su male šanse da na liniju puste išta sem Cobre, čak i nakon što im Conecti budu u višku.
Navodno je razlog loš put u Vinči i zbog toga izbegavaju.

U kaludjerici mi je zanimljivo sto nece da puste uopste bmc ne znam koji je razlog

Vrh