Šta je novo?

Privatni prevoznici

А како је могуће да онда на потез 100 шаљу двовратног ивека? У чему је разлика између потеза 100 и потеза 300 (конкретно 307)?
Ukupno ima 26 prijavljenih Iveca, dok Territo dođe 27. i nije niskopodan. Ipak ni ovi Crosswayi nisu baš gradski autobusi. Ivecovi čisti gradski autobusi su Urbanway i Streetway i možda ima još neki. Video sam i neki model nastao u saradnji sa Temsom.

Eво и доказа да је приградски Терито виђен на 73.
Pogledajte prilog 224344
Bukvalno me po ovom fenomenu podsećaju na Lastu. Zato ih i ne volim. Onda Sprinter na 706, sad čisto prigradski bus na čisto gradsku liniju. Jezivi su mi sa tog aspekta. To ne sme nikada da im se desi, pa ne znam šta da je u pitanju. Narodski, seljačka posla.

Solaris iz pogona "Karaburma" je jutros vozio na 491 do Mladenovca
c150153293d0bc49b7f02b9a54574d00.jpg

Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Јел има неко инфо где могу наћи ове податке???

Терито приградски виђен управо на 73, па они су тотално прсли🤦.
У нормалној земљи се за тако нешто раскида уговор, као и за спринтера на 706 што @Kesha каже
Уопште ме не би чудило да сутра исти тај бус видим на 307.
Адекватнији је за 307 100 пута него за 73.

Bukvalno me po ovom fenomenu podsećaju na Lastu. Zato ih i ne volim. Onda Sprinter na 706, sad čisto prigradski bus na čisto gradsku liniju. Jezivi su mi sa tog aspekta. To ne sme nikada da im se desi, pa ne znam šta da je u pitanju. Narodski, seljačka posla.
Два пута се десило, ништа страшно. Ласта сваки дан прави јавашлуке, па нико не качи по нету. Што се тиче 73 боље и тако, него да није било аутобуса. Вероватно није било адекватније замене или не знам шта је условило пуштање поменутног возила. Немамо праве информације.

Два пута се десило, ништа страшно. Ласта сваки дан прави јавашлуке, па нико не качи по нету. Што се тиче 73 боље и тако, него да није било аутобуса. Вероватно није било адекватније замене или не знам шта је условило пуштање поменутног возила. Немамо праве информације.
Evo ga dežurni branilac fantomskog prevoza, pa Gangula reče danas da će sa svakim prevoznikom raskinuti ugovor u ovakvim situacijama. Šta ćemo sad?

Evo ga dežurni branilac fantomskog prevoza, pa Gangula reče danas da će sa svakim prevoznikom raskinuti ugovor u ovakvim situacijama. Šta ćemo sad?
Буди реалан и реци колико је Ласта прекришла уговор пута и колико је имала нерелализованих полазака. Неисправна возила и нерегистрована, па уговор ипак није раскинут.
За овакве пропусте једино Стрела може да плати неке пенале, било би апсурдно раскидати уговор. Та возила су бар технички исправна.

Ne,ne. Gangula je rekao da za sve mora da vaze ista pravila.
Јесте, ал спомињао је тај уговор искључиво јер су на њему Ласта, Ластра, Стрела Обреновац и Уб.

Нереално је раскидати уговор због два пропоуста, ето тај минибус на 706 јесте мало већи пропуст. Ал постоје казне за такве ствари. То није масновоно кршење уговор као на пример код Ласте. Напомена немам ништа против Ласте само дајем пример.

Јесте, ал спомињао је тај уговор искључиво јер су на њему Ласта, Ластра, Стрела Обреновац и Уб.

Нереално је раскидати уговор због два пропоуста, ето тај минибус на 706 јесте мало већи пропуст. Ал постоје казне за такве ствари. То није масновоно кршење уговор као на пример код Ласте. Напомена немам ништа против Ласте само дајем пример.
Al eto ne dirajte samo mafijašku Strelu koja isisava novac iz budzeta grada.

Za ovo nema opravdanja, jer imaju gomilu Cobri u rezervi i neshvatljivo mi je kako je neko od šefova rasporeda ovo dozvolio. Ipak na liniji 706 nije bio minibus, nego se vozač greškom prijavio na 706 u sistemu i tako vozio na liniji 705 gde su 2 minibusa po ugovoru.
U vezi Strele mi je super što će nabaviti nove elektrobuse koji nisu neko tursko ili kinesko smeće, ali sa druge strane mi je cena potpuno neverovatna i neshvatljiva, vrlo verovatno nije istinita informacija o 131 milijardi dinara za ugovor od 20 godina i uz to dobijaju garažu na Dorćolu. Čak i da kupe najskuplja moguca vozila, ona nisu preko milion evra i to bi značilo da im za 100 vozila treba oko 100 miliona evra, plate vozača možemo da računamo isto oko 100 miliona za ugovor od 20 godina i kad dodamo sve ostale troškove, to ne bi trebalo da izađe više od 400-500 miliona, čak i pod uslovom da nakon 10 godina zanove ceo vozni park.
Dok Gsp ima radno osoblje, ima sve uslove i samo bi im trebalo dati tih 100 miliona, oni bi mogli da rade, ali ipak ćemo davati preko 50 miliona godišnje Streli za to isto.

Ovako razmišlja 95%ljudi. Većini ljudi je svejedno šta ih i ko vozi. Većinu baš zabole za GSP. Bitno im je samo da je toplo i da se prevezu. Ja se samo uzdam u studente i srednjoškolce da mogu da oteraju ovu bagru. A iako padnu, Strelu će preuzeti opozicija, i neka je. Ali bez e-buseva.
IMG_9263.png

Vrh