Šta je novo?

Privatni prevoznici

jel će vozač moći da otvara vrata?
Samo prednja vrata, za ostala vrata nema tastere.
Нису изашли на улицу тако да не верујем док не видим.

Рок од 90 дана за преузимање је намерно намештен управо због превозника којег нећу именовати. Волео бих да га пробију.
Niko te nije pitao jel veruješ ili ne, lično sam video kako izgledaju, ti ne moraš da veruješ.

Видео сам код Вујкета на инстаграму да је окачио на стори како их довози. Он је возач на зглобу 70251.

1000006337.jpg

Linein bezobrazluk, stojim na Slaviji čekam 33, udaljenost 20 min, a na app prikazuje 3 busa u konvoju, a ni 48 nije bolja ona je 21min udaljena (pričam o pravcu ka Pan. Mostu)
Provera posle kod Pravnog, 4 busa u nizu

Prilozi

• Screenshot_20241226-191028.png
    Screenshot_20241226-191028.png
    250,8 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20241226-192957.png
    Screenshot_20241226-192957.png
    98,2 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
Linein bezobrazluk, stojim na Slaviji čekam 33, udaljenost 20 min, a na app prikazuje 3 busa u konvoju, a ni 48 nije bolja ona je 21min udaljena (pričam o pravcu ka Pan. Mostu)
Jel ta Linea toliko losa ? Kako su uopste dobili ugovor ? Da li Saga pruza ispomoc na 33 ?

Mišljenja sam da su mnogi privatnici pristali na bilo koju liniju samo da ostanu u gradu, da li im odgovara, da li imaju kapacitete to je manje bitno, bitno je da se vozi i pakuju km. Konkretno kod Linea sam primetio poremećaje u svakom delu dana, malopre šetam kuče kod Pionira prođoše dve 33 jedna za drugom ka Pan mostu, a interval u to doba je 9 minuta. Nisam siguran da li im Saga pomaže, ja je nisam primetio.
Napomenuo bih i da Lineini predhodnici Arriva, CLC i TP nisu bili sjajni i da su oni imali često rupe u polascima.

Meni 48 lici kao da je ne znam ko ni sta vozi znaci od displeja na busu do busa koji se raspada i ide na svakih 5 min pa onda je nema po 30 saga ne pomaze uopste samo sam vidjao lineu na 33 i ona isto ide kao vozic jezivo sta dopustaju vlasti

pa što bi im saga uletala kad nisu ni za onu stvar ni jedni ni drugi...daš im drugu liniju odma se raspadnu...to nisu prevoznici to su raspadi...

Ja kad god hocu na 79 negde da idem nje nigde nema. Sad sam isao drugim kombinacijama umesto 79 a oni prazni se vozikaju po liniji ?

Jel ta Linea toliko losa ? Kako su uopste dobili ugovor ? Da li Saga pruza ispomoc na 33 ?

Otprilike da, Sagin Maz 25 je sada redovnjak, doduše njega opet voze ovi iz Linee.

Linea je malo napredovala, ali je to i dalje daleko od nivoa prethodnog konzorcijuma, a i prethodnici nisu baš bili na nivou pa eto sami cenite koliko je sada loše na 33jci.
Jeste 33jka zahtevna linija, ali sami sebi prave probleme, no i mi smo u problemu, jer očekivati da će Linea napustiti liniju je ravno svetskom čudu, a znamo koliko Šapke šiti svoju bratiju.

Imaju stvarno pomalo komične vozače, drugar bio za vreme onog haosa sa snegom, zvali vozača iz konzorcijuma da vozi preko Kneza Miloša ,a vozač ni manje ni više nego ustao sa sedišta i pitao putnike kako žele, dal preko Bul Oslobođenja ili Kneza Miloša, naravno svi hteli preko Bulevara i probili se nekako.
Još im je jadikovao kako ovi iz konzorcijuma nemaju pojma, mislim mogu misliti kako je to zvučalo. :LOL:

Opet, i dalje je bolje nego Beobusov Gerijatrijski dom, ono je strašno.

Provera posle kod Pravnog, 4 busa u niz
Meni 48 lici kao da je ne znam ko ni sta vozi znaci od displeja na busu do busa koji se raspada i ide na svakih 5 min pa onda je nema po 30 saga ne pomaze uopste samo sam vidjao lineu na 33 i ona isto ide kao vozic jezivo sta dopustaju vlasti
Bolja je situacija bila sa pogonom Kosmaj pre 13 godina,nego sad.Prosli ponedeljak sam čekao u 6:55 48 na miljakovcu 2.Dolazi stara RAkia puna naravno,i i iza nje nova isključena.Zatim su se pratile do Pravnog tako.Kada sam izašao iz busa oko pola osam na semaforu kod Pravnog fakulteta stoje 2 BMC a i iza njih sagin maz na 33.Kako i šta rade ne znam ali znam da namerno to rade da bi se pratili.Još jedna u nizu svega ovoga je da vozač BMC a gar broj П26419 deda neki konstantno na karadjordjevom parku izbacuje putnike pod izgovorom da je autobus u kvaru,i odvozi ga tako praznog.

Vrh