Šta je novo?

Privatni prevoznici

Што се тиче рада линија приватних превозника приметио сам ових дана да се сви редом жале на линију 46 да је катастрофа и да се поласци не реализују.Који је разлог тога?

Ja sam uvek bio za to, jer me natpisi privatnih prevoznika podsete na period kad su počinjali da rade i kad je bilo milion firmi i kad su vozili svašta od Den Oudstena do turističkog visokopodnog Neoplana. Smatram da je uz grb dovoljan P broj koji je identifikacija prilikom prijava i slično. E sad, postoji opasnost da je kao što piše u ovom tekstu i da hoće da sve stave u isti koš, što je druga strana medalje.

Ja sam uvek bio za to, jer me natpisi privatnih prevoznika podsete na period kad su počinjali da rade i kad je bilo milion firmi i kad su vozili svašta od Den Oudstena do turističkog visokopodnog Neoplana. Smatram da je uz grb dovoljan P broj koji je identifikacija prilikom prijava i slično. E sad, postoji opasnost da je kao što piše u ovom tekstu i da hoće da sve stave u isti koš, što je druga strana medalje.
Trebalo bi da imaju barem oznaku “Bg Bus prevoz” kao što su na starom tenderu pojedini privatnici imali natpis “Beobus”

Ovo što se radi će baš da potrese običnog korisnika, koji ni sa sve oznakama prevoznika nije u stanju da razlikuje privatnika od GSP -a, a da ne govorimo da razluči da GSP nije skraćenica za Gradski Saobraćaj Prestonice već za prevoznika pod upravom Grada.​

Neće se ugasiti GSP, taman su izabralni sindikalce za najveći sindikat prošli vikend od kojih su pola penzioneri. Moraju ljudi da žive od nečega, mala je penzija...

Neće se ugasiti GSP, taman su izabralni sindikalce za najveći sindikat prošli vikend od kojih su pola penzioneri. Moraju ljudi da žive od nečega, mala je penzija...
Неће се угасити али ће да их сведу на просјачки штап да не возе изван круга двојке.

Неће се угасити али ће да их сведу на просјачки штап да не возе изван круга двојке.
Preteruje se tu, rečeno više puta. Preživeo je GSP i 1993 i 1997 godinu. Mada, ruku na srce, i da se ugasi jednog dana sumnjam da bi to potreslo veći broj beograđana, bez obzira na posledice.

Vrh