N
nikola novi bg
Guest
Само нека сколне Маз у резерву и супер ће бити на 59 онда и да им се узме фамозна 57ТП је почео да означава Отокаре. BG 2918 PT - П24526.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

Само нека сколне Маз у резерву и супер ће бити на 59 онда и да им се узме фамозна 57ТП је почео да означава Отокаре. BG 2918 PT - П24526.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Tako je, nekada davno se desavalo suprotno, tj da Linein Liaz vozi na 309.Iznajmljen od strane Linee. Njihovi vozači ga duže.
22001 (Neidentifikovani dvoosovinski objekat)
Jedino ako nekad Strela pusti Conecta na 307.Oce li se na smederevskom putu naci na 302,3,4,6 ,7 pojaviti neko drugi autobusi umesto otokara i kobre na 307
Trans Jug ima jednog Maza na 30 i jednu Cobru koja obično radi na 25P i jedan dan je upala na 302. Kod Sage možda nekad vidimo i Maza na 305 i 311.A sta sa ostalim linijama ajde saga trans daje na 305,306,311 mesa bmc i kobru a na 309 samo kobra voleo bi i bmc da vidim.a sto se tice 302,303,304 stvarno moze i neki drugi bus nemora samo ona otokanta od busa koja se raspada i vrata koje se jedva otvore
možda novi BMCNa aplikaciji je viđen P21552 na 533, ali ne znam koji je to novo vozilo
Прво изгуглајте шта је ибертуража па онда судите. Туража се може десити маторим возилима и дешава се кад уље из мотора уђе у компресиони простор, мотор сагорева уље све док га не сагори потпуно, у том тренутку се набијају обртаји, возило добија нагло убрзање и једини начин да га зауставиш јесте да се закуцаш негде уколико је аутоматик у питању. Пре бих рекао да је електроника или је јендоставно возач изгубио контролу над возилом под разним околностима.Jutros C&Lc-ov zglob izgleda dobio turazu na okretnici u Sremcici, pokupio znak 2 parkirana auta i oborio par drva.
Nisam rekao da je sigurno turaza, tako mi izgleda jer je stao tek polse 150m kada se zakucao u drvo a pritom gurao jedan parkirani automobil sve vreme.Прво изгуглајте шта је ибертуража па онда судите. Туража се може десити маторим возилима и дешава се кад уље из мотора уђе у компресиони простор, мотор сагорева уље све док га не сагори потпуно, у том тренутку се набијају обртаји, возило добија нагло убрзање и једини начин да га зауставиш јесте да се закуцаш негде уколико је аутоматик у питању. Пре бих рекао да је електроника или је јендоставно возач изгубио контролу над возилом под разним околностима.
Свако закуцавање вам је туража а притом не знате заправо шта је.
Predobro, taman si mi dao ideju.
ЛДМ ваљда они су на потезу 400.mislim da 402 nije strela...