Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 583
čemu 85L? Znači 93 ipak uzima NBG.Pa na 57. 93, 85L paviljoni-Borča, uvode
čemu 85L? Znači 93 ipak uzima NBG.Pa na 57. 93, 85L paviljoni-Borča, uvode
Novinski članci su se pojavili nakon zvaničnih najava. Ja sa telegrafa svakako nisam dobio info niti sam bilo šta vezano za predaju tamo čitao. Period predaje i razmene linija je trajao od 01.09. do 31.10.@Alex_BG
То нису званичне најаве већ новински чланци, и то са телеграф.рс, а писала их је очигледно особа која је некад била активна на форуму (не знам да ли је и даље, макар не под некадашњих именом). Пише да је извор телеграф.рс, а заправо врло вероватно овај форум.
Могу ја да отворим портал па да пишем чланке о јавном превозу на основу информација са форума, али то није званична информација.
Званичне најаве су кад то уради Град Београд или Секретаријат за јавни превоз.
Истина је да су наведене линије обухваћене јавном набавком, али у уговорима не постоји тачан датум размене линија, а то је оно о чему смо писали.
Prvo 86, sad ovo. Zašto moraju da prave random nepotrebne linije umesto da zapravo slušaju narod i uvedu nešto što je zapravo korisno? Na primer linija kroz Gornjogradsku trasom linije 15 dok su bili radovi. Ili NBG-Kumodraž.Pa na 57. 93, 85L paviljoni-Borča, uvode
Ako se dobro sećam, odgovor DJP vezan za 86 je da je to neka greška bila valjda.Prvo 86, sad ovo. Zašto moraju da prave random nepotrebne linije umesto da zapravo slušaju narod i uvedu nešto što je zapravo korisno? Na primer linija kroz Gornjogradsku trasom linije 15 dok su bili radovi. Ili NBG-Kumodraž.
Odnedavno su uveli kraćenje kad autobus ispadne iz reda vožnje, to su radili već ranije sa tramvajima i trolejbusima ali tek sad i sa GSP autobusima (mislim da privatnici ne rade). Linija može da se skrati bilo gde gde autobus fizički može da okrene. Ja sam lično primetio već 6 verzija 78L, jedna od njih okreće na Savskom trgu.Sa druge strane, otkud linije sa L oznakama da postaju nešto aktuelno.
Мени је данас наишао Соларис 95Л Панчевачки мост - Блок 45, то су само краћења у току шпица, нису редовне линије.Odnedavno su uveli kraćenje kad autobus ispadne iz reda vožnje, to su radili već ranije sa tramvajima i trolejbusima ali tek sad i sa GSP autobusima (mislim da privatnici ne rade). Linija može da se skrati bilo gde gde autobus fizički može da okrene. Ja sam lično primetio već 6 verzija 78L, jedna od njih okreće na Savskom trgu.
Mogao je 57 opet kosmaj ali nemaju toliko higera,bolje i ovo nego nepostovanje od transprodukta danas su upalali lrijavu jer je neko reagovao ali sad dzabe i daleko im lepa kuca...57 i celu 37 uzima nbgd od 1og a Kosmaj 74
Kuda je išla? Ja sam video 17L Konjarnik - Arena a čuo sam i za Konjarnik - GO NBG.Skoro sam video 17L.
Da redovna 85 i ovako ide retko a i ispada često iz turaže koja je bas knapirana uvek su u kasnjenju pa krate i onda cekas po 40 minuta tako da nije dobra ideja85 i 85L kao odvojene linije (gde se sadašnja 85 polovi) uopšte nema logike (ima onoliko koliko i sadašnja 22 i 22L). Bolje onda da je označe sa 90. A ako je samo pomoćni lokal (gde se 85 ne dira) mogu i umesto nje da produže 103/105L. Što se 86 tiče meni su na DM iz sekretarijata odgovorili da je ona "konceptualno rešenje za povezivanje Zemuna sa BAS-om". Moja teorija je da je planirana da ide ispod novog podvožnjaka.
Danas sam video 23L čak mislim da je pisalo na papiru studenski trg-banovo brdo) (nisam najbolje video ali je pisao neki trg-banovo brdoTe L linije su uklapanje u red vožnje, da ne krate bez putnika. Skroz ok praksa. Skoro sam video 17L. Ne verujem da će 85L biti redovna linija.
Zapravo je sasvim moguće da je pisalo i Savski trg, nekako mi je Studentski trg preveliko odstupanje od trase.Danas sam video 23L čak mislim da je pisalo na papiru studenski trg-banovo brdo) (nisam najbolje video ali je pisao neki trg-banovo brdo
Moji drugari su isto videli 17l isla je samo do arene a oni su trebali da idu u zemun i onda su morali da cekaju 18Kuda je išla? Ja sam video 17L Konjarnik - Arena a čuo sam i za Konjarnik - GO NBG.