Barbados Mazovi su fenomenalni, kao da su izasli iz fabrike, a ne da rade već 6-7 godina, kod njih se ne brinem i za Bmc uopšte. A za trapove mislim da je Cobra gora od Akie, ove na 307 su katastrofalne po pitanju trapova koji lupkaju već od prvog dana rada na liniji. Samo jednom ne lupa trap od serije iz ove godine, na 70367, kao i na jednom kog su dovukli sa poteza 600, a to je 70211.To si u pravu. Što se estetike tiče TP nije nešto vau. Nisu ti MAZ-evi ni unutra baš u top stanju, al suštinski gledano i te kako se vidi da su paženi i održavani. Ništa se tu ne klati, ne raspada, a mehanički su im vozila najčešće u top stanju uključujući tu i trapove koje mislim da nikada nisam čuo da klaparaju. Ja bar to mogu i da čujem i da vidim. Iskreno, kod mene taj prevoznik uživa poverenje, jer su dobri tamo gde je to najvažnije, dok mi je Barbados nestvaran po pitanju održavanje. Za njih kapa dole, i mogu im samo poželeti srećan i dug rad i svaka im čast stvarno. Autobusi kao pokretne apoteke, pa neka je i BMC. Kad bi svi pazili autobuse kao oni Beograd bi drugačije izgledao.
Evo jednog snimka, pa ćeš možda čuti lupkanje i to gde vozač mili bukvalno 10kmh: