109 до Ченте,возио сам се синоћ.110 vozi do Obale Tamiša jel tako? A 109?
Ако Ластра добије,шта ће онда бити са Ластином возилима из Аранђеловца?Verujem da je za Lastru (Strelu). Javni prevoz u Aranðelovcu koji je do sad obavljala Lasta. Danas otvaraju ponudu.
No paid harač, no bus line.Drama bez kraja.
Javni prevoz: Saopštenje lokalne samouprave - GLAS OPOVA
Facebook Twitter Like 0 OPOVO, 9. oktobar 2024 – Povodom obustave linije na relaciji Opovo – Sefkerin – Padinska skela, lokalna samouprava je objavila saopštenje: „Zbog prijave N.N. lica, Saobraćajna inspekcija Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, obustavila je danas liniju...www.glasopova.rs
N.n lice - Strela. Da li verujete da bi bilo ko dirao Strelu i zabranio im da voze da je Opovo njima platilo da rade na liniji.Drama bez kraja.
Javni prevoz: Saopštenje lokalne samouprave - GLAS OPOVA
Facebook Twitter Like 0 OPOVO, 9. oktobar 2024 – Povodom obustave linije na relaciji Opovo – Sefkerin – Padinska skela, lokalna samouprava je objavila saopštenje: „Zbog prijave N.N. lica, Saobraćajna inspekcija Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, obustavila je danas liniju...www.glasopova.rs
Значи Зрењанин је платио за Ченту да иде 109?Јуче сам се возио са 109 и иде нормално до Ченте.N.n lice - Strela. Da li verujete da bi bilo ko dirao Strelu i zabranio im da voze da je Opovo njima platilo da rade na liniji.
O tome vam pričam, jel dira neko Strelu do Čente i skida tablice? Sad bi bilo najjace da Pantransport prijavi Strelu i njima skinu tablice, to bi tek bio šou ali znamo da od toga nema ništa.Значи Зрењанин је платио за Ченту да иде 109?Јуче сам се возио са 109 и иде нормално до Ченте.
Kako sam čuo i razumeo ove bele Centre je kupio Transprodukt, više komada.
Не плаћа се ништа што се 109 тиче.колика је тарифа до Ченте? знам да не важи регуларна цена превоза
Заправо само 110.107а је посебни полазак који иде до Дунавца свраћајући у Бесни фок.110 odnosno 107A ide do obale Tamisa i okrece pre mosta u Sefkerinu, ne mogu da verujem, stvarno su skinuli tablice Pantransportovom autobusu, UDARILI SVOJI NA SVOJE HAHAHAHAHAHA
107a (malim slovom) postoji od ranije, samo je Strela odlučila da ga u displeju tretira kao zasebnu liniju, slično kao 610Ea. Šta očekivati od prevoznika koji ima 24 varijante linije 860.Brate ja ne znam sta su vise izmenjali, ovo je rubikova kocka....