S
stex_pb
Guest
Fotka nije moja.... Skinuo sa fejsa
E majko... Koji debilizam.Od sutra 305 dobija novi red vožnje i biće 5 polazaka kao po ugovoru. 3522 se pokvario na 307, ali su ga popravili i sad kreće svega nekoliko minuta nakon 3202.
Ali koliko su operisani od estetike. Ovako skroz teget je skroz zatvoren, kao kutija. Samo jedna bela štrafta na krovu i bele klime i rezervoar i odmah druga priča. Ako će stvarno ovako da ostane onda je užasno.
Ово је фабрички Поларис дисплеј.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
GSP ima iste ove displeje na solo BMC-ovima.Хоће мењати диспејл и ставити овај што користи гсп?
Bmc je od higera mnogo bolji, pogotovu sad dok je nov, mada ovi noviji bmc izgledaju da im je losiji kvalitet plastike unutra. S tim što je loš put od Ustaničke do Leštanja , tu će da se raskanta.Kakav je BMC na 305 u odnosu na Higera? S obzirom da ima manje sedišta, da li je pogodniju za takvu liniju?
Nisam u životu seo u 305, tako da sam totalni laik po tom pitanju, ali mi je iz nekog razloga delovalo kao linija na kojoj ljudi duže sede, a ne idu par stanica.
To verujem, i slažem se, nego me je zanimalo u odnosu na broj mesta za sedenje/prostora za stajanje da li je BMC pogodniji od Higera jer mi se čini da Higer ima dosta vise mesta za sedenjeBmc je od higera mnogo bolji, pogotovu sad dok je nov, mada ovi noviji bmc izgledaju da im je losiji kvalitet plastike unutra. S tim što je loš put od Ustaničke do Leštanja , tu će da se raskanta.